Johny_travnikar
Začátečník
To je to, shání se to po nich ačkoliv tam, mimo originálních, žádnou trať nemám...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Řekl bych,že nepoužívá správný update,protože jsou tuším tři a každý má jinou velikost a je určen na něco jiného.Správný update se jmenuje trainupdate a má velikost 1,93 MB (2 030 944 bajtů) a je ze 17.4.2002 (časové razítko souboru).Stažení z : http://download.microsoft.com/download/TrainSimulator/Update/2.0/WIN98MeXP/EN-US/trainupdate.exeMiran napsal:A jaké chyby ti to nahází? Chceš-li poradit tak to napiš pořádně a ne že to z tebe budeme tahat jak z chlupatý deky. Takže alespoň jednu chybu, kterou ti to hlásí po pouhém nainstalování update 1.4.
Johny_travnikar napsal:Ano, to máš pravdu a jelikož to je nestandartní chování, který jsem nikdy neviděl, proto jsem se rozhodl tady zeptat, logický docela, ne?
Nejsem blbec a snad ještě vím jaký je rozdíl mezi smazat a přejmenovat. MSTS jsem odinstaloval a už po několikáté píšu, že případný zbylý složky a soubory, potažmo celou složku Train simulator ve složce Microsoft Games, jsem SMAZAL (označit / Delete), takže jaký "nesmazal, pouze naivně přejmenoval"...?!? Se na to klidně dojeďte podívat, mile rád vám to předvedu a co víc, můžete si to sami zkusit...)
Celý roky sem s tím nikdy neměl problém, až teď se to prostě sere a já na to už taky...
Ne, panáček instaluje vždy na výchozí umístění, zde do Program files / Microsoft games...
Načež po odinstalování, nemám ani žádnýho zástupce pro spuštění...![]()
Honza napsal:A já jenom ve vší slušnosti za sebe doplním takém, že JE NESMYSL, ABY tam, kde byl MSTS skutečně odinstalován (a teď mluvím jen o složkách, v registrech tohle není), HLEDAL SIMULÁTOR i po instalaci oficiálního update (jakékoliv verze), češtiny a Binu (jakékoliv verze) nějaká ČESKÁ VOZIDLA!!!
J_T, to není o tom, že se z Tebe někdo snaží dělat blbce. To je o tom, že nám poskytuješ nějaké informace a na jejich základě a na základě našich znalostí co a jak v MSTS je (a že Ti tu radí fakt zasloužilí harcovníci) nás napadá jediný problém, a to, fakt nic ve zlém, mezi klávesnicí a židlí.