Problém se startem simulátoru

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna jorges
  • Datum začátku Datum začátku
J

jorges

Host
Dobrý den,

mám PS s MS Vista, originál MSTS a trať od pana Šemory. Poslední dobou si nemohu pořádně zahrát MSTS.

Začalo to tím, že jsem si stáhl některé další aktivity z různých stránek. Od té doby mi při startu pořád program hlásí problém s určitými soubory. A je jich hodně. Když je všechny odklepnu, že i přesto chci pokračovat, tak mám 50 %-ní pravděpodobnost, že mi hra opravdu naskočí. Nebo se mi vrátí do MS Windows. Když už mi naskočí, většinou se vybraná aktivita nerozjede nebo po začátku sekne.

Domníval jsem se, že když vše odinstaluji, vyčistím to, co v původním adresáři zůstalo, a nainstaluji vše znovu, tak ty dodatečné aktivity v MSTS už nebudou a pojede to snad normálně jako předtím. Jenže to se neděje. Aktivity zůstávají, stejně jako odklepávání problémů a vše zůstává při starém.

Umí mi prosím někdo poradit?

Díky moc.

Podle popisu bych to tipl, že nemáš vozidla potřebná do těch aktivit, nepoužíváš trainstore a nevymazal jsi consisty z těch starých aktivit. Tolik stručná rada a pro dohledání proč, co a jak slouží vlákno FAQ.

Ono všeobecne robia ludia jednu veľkú chybu. Odklikávajú do blba hlášky bez toho aby im venovali poriadnu pozornosť. Veď ten simulátor napíše vo väčšine prípadov čo mu nesedí a to treba potom hneď namieste odstrániť..... Ale keď odklikneš naraz 50 hlášok tak potom čo bol problém pri prvej, druhej atd.....? Kde potom začať ? Treba tie hlášky pozorne čítať. Mňa to tiež nikto neučil.....

Zdravím. Mám problém se startem MSTS. Mám tam trať Jihlava - Brno a když už načítám nějakou jízdu tak se mi MSTS sekne při načítání a dál se nehne. Když z nějedu tak neodpovídá. Nevíte někdo co s tím ?

Lukyy napsal:
Zdravím. Mám problém se startem MSTS. Mám tam trať Jihlava - Brno a když už načítám nějakou jízdu tak se mi MSTS sekne při načítání a dál se nehne. Když z nějedu tak neodpovídá. Nevíte někdo co s tím ?
Ahoj, a máš tam globl k trati JB? A nesmí být společně s tratí a global BP.
Dan

240 sa neznáša celkom dobre s nejakým bežným Globalom X tracks, doporučujem "univerzálny" Global Petra Nováka, pod ním mi to ide spolu s Dvoukolejkou, ZSR 150, CD 180 atď.

Mě to ze začátku taky blblo . Vždycky jsem to vzdal , a cca. a měsíc to zkusil znova Až myslím na potřetí , když už jsem neměl žádné naděje , sem koukal jako chleba z tašky , protože mi to naběhlo , a já se jako rozený Jihlavák mohl svézt po nejbližší a mě nejsympatičtější trati Zkus to taky :D:D Ani nevím , čím to , prostě to jednou ruplo a načetlo se to :D

Naposled editoval moderátor:
Zdravím páni.
Po dlhej dobe som si chcel pustiť aktivitu ale nemôžem sa do nej dostať kvôli "inicializace terénu selhala".Bolo to tu už spomínané viem,ale neviem prečo mi túto chybu vypisuje keď je všetko v poriadku,Global sedí, vozidlá bez chýb a do MSTS som nerobil žiadny zásah. Zároveň som si potom chcel otvoriť Route Editor danej trate ale vyskočili mi dve hlášky a neviem čo s nimi ďalej.Nič som tu o nich nenašiel.Vie niekto čo sa vlastne stalo a prečo mi trať nejde ? Ďakujem

1) [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img35.imageshack.us/img35/4351/17156526.jpg[/URL] 2) [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img35.imageshack.us/img35/8994/27659554.jpg[/URL]

Pavlík napsal:
To vypadá na vynechání některé aktualizace. Opravte mě, pokud se mýlím.
S tím bych souhlasil a pokud má Rocker Route Riter,tak bych mu doporučil,ať tu trať jím prožene.Přesnější radu nelze poskytnout,nevíme,která trať to dělá.Pokud někdo ještě bude psát o problémech se startem msts,ať každý laskavě napíše,jaké trati se ten problém týká. ;)

Robí mi to 321tka.
Nevynechal som ani jednu aktualizáciu,to som si istý na 1000 percent ;-).Ako som vravel,nerobil som do MSTS žiadne zásahy.
Mám taký dojem že MSTS je ako človek - Keď sa mu dlho nevenuje pozornosť,robí napriek :lol:

Rocker napsal:
Robí mi to 321tka.
Nevynechal som ani jednu aktualizáciu,to som si istý na 1000 percent ;-).Ako som vravel,nerobil som do MSTS žiadne zásahy.
Mám taký dojem že MSTS je ako človek - Keď sa mu dlho nevenuje pozornosť,robí napriek :lol:
Jenom takový nápad. Neuklízel jsi mezitím nějakým programem disk? Takové ty všelijaké "superčističe" a "superoptimalizátory" dovedou nadělat na disku pěknou neplechu.

Myslíš ako antivíry a pod. ? Kontroly robím,ale súbory z MSTS zatiaľ neboli poškodené.Jedine,žeby som o tom nevedel...Ale ktovie,možno aj to môže byť chyba.Len napraví to asi iba reinstall čo?

Jednou za uherský rok se mi toto stane při stavbě trati. Řeším to obnovou databáze a pokud to nezabere, tak vrácením se k poslední záloze trati.
Kdyby se mi to stalo s jinou tratí, přeinstaloval bych prvně tu trať.

Nevím čím to alle mě se totálně rozesr. zvuky a taky to bylo ponějaké aktualizaci 321 a teď už ani nezabírá odinstal a nainstal MSTS, už jsem rezignoval a jezdím i tak.:(
Dan

Rocker napsal:
Robí mi to 321tka.
Msts u každého funguje jinak,s tím souhlasím.Také s poslední větou nelze nesouhlasit.Ale Miranova poznámka není od věci.Neměl na mysli antivirák,firewal a další důležité programy,ale takové programy,které o sobě prohlašují,že optimalizují běh woken,vylepší správu paměti,nastaví přístup na web a spoustu dalších věcí.Těmto programům se vyhýbám,protože mohou nadělat víc škody než užitku.Konkrétně jsem použil program vyčištění woken od duplicitních programů a pak jsem se nestačil divit,kolik toho v msts chybělo.Proto jsem psal,že je dobré zkontrolovat trať pomocí Route Riteru,který doplní chybějící soubory.

Tak tie programy čo myslel Miran vôbec nepoužívam,práve kvôli tomu čo píšeš,že narobí to len viac škody.
Idem teda pustiť Route Ritter.Uvidím čo z toho bude

Rocker napsal:
Plně souhlasím. Na MSTS jsem asi měsíc nešáhnul a najednou mi nejdou korektně zvuky. Asi podobný problém jako má Dan. Přitom jsem neprováděl žádné aktualizace ani tratí ani systému, PC není připojené k internetu, neběží tam antivir, firewall, neinstaloval jsem žádné nové programy,... Fakt záhada. Do reinstalace se mi teď nechce, tak zatím pracuju s touto chybou.

Tak som spravil MSTS to čo som urobil naposledy.Odznova som spravil poslednú aktualizáciu a už sa to pohlo.Ako keby potreboval z času na čas oprášiť...Má to teda zvláštne požiadavky táto hra ozaj :lol:

Back
Nahoře