Zdravím.
Dnes jsem narazil na jeden problém se startem MSTS. Už se to tu probíralo, ale musím se k tomuto tématu vrátit. Nainstaloval jsem update 83BPTrat a chtěl projet act. "Seznání Praha_BP83". A ejhle MSTS při stratu act. vyhodil hlášku Selhala inicializace manažeru aktivity. Čeknul jsem tedy AE jestli někde není chybka, ale v AE mi souprava celou Prahu krásně objela. Jelikož se to tu na fóru řešilo zahledal jsem "rady" jak na to.
Michal radil, že tato hláška nastane v případě "kdy se nevejde souprava na kolej, např. ve šturcu." No jo, ale aktivita začíná ve stanici Úvaly na "normální" koleji, takže tudy cesta nevede. Zbyněk k tomu dodal, že "číslem BIN to určitě není." A zde musím oponovat. Měl jsem nainstalován BIN (verzi si již nepamatuji) na kterém jsem testoval aktivitu, kterou jsem vydával na svých stránkách. "Nastřelil" jsem verzi BINu, kterou Zbyněk u svých aktivit dodává (1.7.081920) a aktivita se rozběhla. Takže přátelé POZOR. Pokud Vám někdy naskočí při stratu aktivity hláška Selhala inicializace manažeru aktivity může to být i nesprávnou verzí BINu.