Problém se startem simulátoru

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna jorges
  • Datum začátku Datum začátku
Rocker napsal:
Tak som spravil MSTS to čo som urobil naposledy.Odznova som spravil poslednú aktualizáciu a už sa to pohlo.Ako keby potreboval z času na čas oprášiť...Má to teda zvláštne požiadavky táto hra ozaj :lol:
Ahoj.
Joooo cesty MSTS jsou nevyspitatelné.:D:D:D:D
Dan

Naposled editoval moderátor:
Občas sú tie jeho cesty vážne na prášky...Som zvedavý čo si vymyslí o mesiac ako ma nas...nahnevať

mám problém se startem MSTS, při aktivitě na trati 183 dojde k pádu ihned po načtení tartě. Posléze jsem přišel na to, že u této trati nejde spustit F11, je tam chybová hláška. Mám ji pod Univerzálním Globálem Petra N. Společně z Dvoukolejkou a JZD a u těchto tratí se tento problém nevyskytuje. Díky za každou radu

Až bude troška času opráším práce na globalu.Je vidět,že msts ještě nevydal všechna svoje tajemství.Jako u mě -používám 090 na testování stálé rychlosti,protože je více méně v rovině a ty dlouhé úseky povolené 140km/h dokonale prověří výrobu páry v kotli.A co se mi nestalo - před Lovosicemi mi vyskočí hláška,že nelze otevřít model,konkrétně A1tBuffer_D.s .Páni,tu trať jezdím skoro každý den,v těch místech s ní problém nebyl a najednou tohle.Pak jsem přišel na to,že se aktivoval program TuneUp 2008 a provedl vyčistění nepotřebných souborů.To mě tedy pěkně naštvalo... Takže Miran trefil hřebík na hlavičku,všechny tyhle programy na úklid disku,zrychlování připojení a dalšího tunění činí záškodnickou práci v msts.Msts mi běží po XP a jsem zvědav,jak to bude pod Win 7.Třeba to bude lepší,co já vím,msts se tak lehce nevzdává... :cool:

Určitě ti chybí potřebná vozidla ke správnému chodu aktivit,proto ti skáčou chyby ;-) až potřebná vozidla postahuješ a doplníš tak by to mělo býti v pořádku!!!

Nainstaloval jsme si Berlin Subway , a když ho chci spustit , hlásí to Failed to load material palete Nevíte co s tím? Děkuji

© Intouro napsal:
Nainstaloval jsme si Berlin Subway , a když ho chci spustit , hlásí to Failed to load material palete Nevíte co s tím? Děkuji
Tuto trať sice nemám, ale napadá mne, že je možné, že má trať exe soubor ve svém adresáři, který si po spuštění postahije soubory s defultních tratí v MSTS, u německé U79 to tak bylo, tak se popřípadě zkus kouknout do adresáře tratě, jestli tam není ten soubor exe.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
...... ale napadá mne, že je možné, že má trať exe soubor ve svém adresáři, který si po spuštění postahije soubory s defultních tratí v MSTS, ....
Může to být i soubor BAT, např. "instal.bat"

JiříkTK napsal:
Dan J. napsal:
...... ale napadá mne, že je možné, že má trať exe soubor ve svém adresáři, který si po spuštění postahije soubory s defultních tratí v MSTS, ....
Ahoj.
Ano, trefa do černého, ten jsem měl na mysli, ne exe, ale "instal bat", ten je i v U79.;)
Dan

Dan J. napsal:
JiříkTK napsal:
Dan J. napsal:
Ahoj.
Ano, trefa do černého, ten jsem měl na mysli, ne exe, ale "instal bat", ten je i v U79.;)
Dan

Tak nakonec byly nějaké nejasnosti v Globalu ;) Ale díky za ochotu

Zdravím.

Dnes jsem narazil na jeden problém se startem MSTS. Už se to tu probíralo, ale musím se k tomuto tématu vrátit. Nainstaloval jsem update 83BPTrat a chtěl projet act. "Seznání Praha_BP83". A ejhle MSTS při stratu act. vyhodil hlášku Selhala inicializace manažeru aktivity. Čeknul jsem tedy AE jestli někde není chybka, ale v AE mi souprava celou Prahu krásně objela. Jelikož se to tu na fóru řešilo zahledal jsem "rady" jak na to.

Michal radil, že tato hláška nastane v případě "kdy se nevejde souprava na kolej, např. ve šturcu." No jo, ale aktivita začíná ve stanici Úvaly na "normální" koleji, takže tudy cesta nevede. Zbyněk k tomu dodal, že "číslem BIN to určitě není." A zde musím oponovat. Měl jsem nainstalován BIN (verzi si již nepamatuji) na kterém jsem testoval aktivitu, kterou jsem vydával na svých stránkách. "Nastřelil" jsem verzi BINu, kterou Zbyněk u svých aktivit dodává (1.7.081920) a aktivita se rozběhla. Takže přátelé POZOR. Pokud Vám někdy naskočí při stratu aktivity hláška Selhala inicializace manažeru aktivity může to být i nesprávnou verzí BINu.

Zdravím páni
Nejakým nedopatrením sa mi vymazali úplne všetky defautné consisty (Acela,...).MSTS mi štrajkuje,načítajú sa mi 4 paličky pri spustení hociktorej z tratí a mám podozrenie,že je to kvôli týmto chýbajúcim consistom.Našiel by sa niekto ochotní,kto by mi ich poslal ? Viac cez SZ. Ďakujem pekne.

To asi nebude tím, já kdykoli instaluju MSTS, tak defaultní vozidla včetně consistů likviduju. Ovšem kromě adresáře Default se souborem default.wag.
Ale setkal jsem se již s tím, že některé tratě (kombinace tratí) nefungují, když v routes není některá z defaultních tratí a tak tam preventivně nechávám tutorialroute - tak nějak se ta sedmá defaultní trať jmenuje a má tu výhodu, že se nezobrazuje v nabídce tratí.

Ja by som rád defaultné trate vymazal len sa mi osvedčilo,že MSTS by bez nich nešiel...Mám to otestované.
Teraz mám všetky aktivity v týchto defaultoch neznáme,čiže prázdne.Možno po ich obnovení by MSTS nabehol.
Aspoň si myslím.Ostatné consisty sú bezchybné,otestované,vyladené.Skúsim ešte nejaké pokusy.Som zvedavý čo to spraví...

Rocker napsal:
Ja by som rád defaultné trate vymazal len sa mi osvedčilo,že MSTS by bez nich nešiel...Mám to otestované.

Dobrý den,
já tedy nevím jak jsi to testoval,ale já žádnou tuto trať nemám nainstalovanou,a při přeinstalaci MSTS jejich instalaci zruším a vůbec je nepoužívám a žádný problém jsem nikdy neměl.Mám jenom tratě nově vytvořené.
Ž.J.

Nuž já mám zrejme "špeciálny" MSTS. Mne proste bez defaultných tratí nefunguje

Mám dobrú správu. MSTS som konečne spojazdnil a bolo to práve tými consistami ako som predpokladal.Teraz už ide konečne ako má.Touto cestou ďakujem Radekedarovi za pomoc.A ja idem na pivo

Rocker napsal:
Teraz mám všetky aktivity v týchto defaultoch neznáme,čiže prázdne.Možno po ich obnovení by MSTS nabehol.
Aspoň si myslím.Ostatné consisty sú bezchybné,otestované,vyladené.Skúsim ešte nejaké pokusy.Som zvedavý čo to spraví...
Já bych to raději nedělal a to z toho důvodu,že mi nějaký soft udělá paseku v souborech se stejnými jmény.Pak se trati nedají nijak opravit,musí se znovu vše nainstalovat.Pokud si nechám v msts defaultní trati je možná oprava pomocí Route Riteru.Tento soft vyžaduje mít všechny defaultní trati nainstalované.Abych pak při staru některé trati odklepával hlášky typu chybí textura xxx.ace nebo chybí soubor s modelem xxx.s,to stejně povede k pádu celého msts.
Problémy s pády msts při načítání souvisí s vadnými consisty.Pokud jich bude více než 10,zaručeně msts spadne.Ověřeno z vlastní zkušenosti.

Problém je našťastie vyriešený,teda dúfam,že si to do zajtra MSTS nerozmyslí a nebude haprovať.
Defaultné trate som nechal tak ako sú akurát mi ešte stále chýbajú niektoré consisty ale hlavne,že MSTS ide.
Stále mi však nejde do hlavy,čo takého sa stalo,že mi všetko zmizlo.Dobre viem,že som nič nemazal...

Back
Nahoře