Pivo, pivné vagóny a pivné reči ...

RE: Nákladné vozy-skiny,repainty,modely

Tamten Zlatý Bažant je excelentný,ktovie ako by vyzeral taký Smädný mních ;-)

Rocker napsal:
Tamten Zlatý Bažant je excelentný,ktovie ako by vyzeral taký Smädný mních ;-)

Dan J. napsal:
Nádherné, ještě bych se přimluvil za Radegast.

Tož Vás chlapci troška schladím - žiadny Bažant, Radegast ani Mních nebude - na tomto voze boli len 3 reklamy - Prazdroj, Budvar a Staropramen, zbytok bol bez reklamných nápisov - takže ak by sme tam dali aj tie ďalšie tri menované, to by už bolo FAKE a také niečo si my hyperrealisti nemôžeme dovoliť :D

Poslal som Carlosovi upresňujúce foto a schémy, takže nápisy budú prepracované a tým sa viac priblížime k skutočnosti.

Skôr by som ho nechal pôvodne biely ako predošlé a doplnilo by sa len logo.Poprípade ešte nápis

Rocker, Carlos: Nešpekulujte mi tu s Mníchom - v dobách, kedy jazdil tento vagón na Smädného mnícha nebolo ani pomyslenia, to boli v prešovskom pivare radi, že vôbec predajú nejaké to pivo aspoň v blízkom okolí. V Poprade malí Kamzík 11 a Tatran 12 - v prípade krajnej núdze sa ako tak dalo vypiť, v Prešove to bolo podobné, ale "značku" si už nepamätám. Našťastie v Poprade sa prešovské nepredávalo.
Svojho času sa vadili popradský a prešovský pivovar o to, kto vyrába lepšie pivo. Keďže sa nevedeli dohodnúť, rozhodli sa, že pošlú vzorku do Plzne. Túžobne očakávali odpoveď a po týždni aj prišla: nic se nebojte, oba koně jsou zdrávy.

Ale ten modrý vůz je fakt "štýlovní". Myslím, že to opravdu pěkně zpestří nákladní vlaky - byť je to fake. Škoda nevydat!

Zdravím, nechci nijak polemizovat nad tím či vadat, či nevydat, ale dle mého názoru je blbost vydávat něco co nejezdilo, když budou originál vozy ČSD. Já se bez vozu Radegast taky obejdu. :D
Dan

Rocker napsal:
Bez vozov sa obídem aj ja,ale bez piva asi nie :D

Pozor aby si zrazu nefúkal v robote častejšie. Chodia sem zaujímavý ľudia čítať to. :)

p.s: inak keď si mal prvý krát IC405 tak na hlavné som ti to s tou laminou doniesol ja :)

Pivko zásadne len vo voľnom čase ;-).No ale nebuďme off topikáči...

A hlavně nezapomeňte na správné heslo pro šťastné manželství Žádné dlouhé vysedávání po hospodách - ožrat a dom :D

Naposled editoval moderátor:
Tommy66 napsal:
A hlavně nezapomeňte na správné heslo pro šťastné manželství Žádné dlouhé vysedávání po hospodách - ožrat a dom :D
Tak tuto větu budu muset doma nadhodit, jsem zvědavý, jak to projde.:D:D

Na tohle jednou vzpomínal nějaký komparsista, když natáčel profláknutou nováckou Hospodu....jeho paní jej budila v 6 ráno se slovy ...."Vstávej nebo příjdeš pozdě do hospody"......

Rocker napsal:
Martens napsal:
Vstávej nebo příjdeš pozdě do hospody"......
Tak to by som mal určite hneď radostnejšie vstávanie :D
Zdravím.
Ale nesmí se ten mejdan táhnout tak 3. až 4. den, to už ani to vstávání do hospody není radostné.:twisted::twisted:
Dan

Pokud to není na Slovensku tak bych řekl, že čmelák odváží zátěž Mn ze Zličína, kde se vykládalo pivo:D. Ale tam byl čmelda na "maňasu"(vlak jel jako Rn) vzácnost, většinou jezdil tranďák.

Back
Nahoře