budíky

peršink napsal:
nn já bočník ani trafa nepotřebuji

Tak to pak ano.:) Měl jsem zato,že máš v nějakém DKV či SOKV na starosti opravy strojů x6x a protože je dnes problém "oficiálně" sehnat téměř jakýkoli náhradní díl,ptáš se po nich zde. :D
Když už jsem u toho,nevíte někdo o zdroji nepoužitých axiálních /"ležatých"/ elektrolytických kondenzátorů 10 mikroF,47 mikroF a 68 mikroF na 450 V ? To víte,u "vézéťáků" jsou tyto veskrze letité typy kondenzátorů potřeba stále a nové se dělají jen do 350 V /alespoň jsem se tedy dočetl ve všemožných katalozích/. :D

David

A že jsem tak smělý, Davide, k čemu to potřebuješ? To jen čistě ze zvědavosti :)

Čouda napsal:
A že jsem tak smělý, Davide, k čemu to potřebuješ? To jen čistě ze zvědavosti :)

Uvedené kondenzátory potřebuji jako náhradu těch starších /ze šedesátých let/ v mobilní části VZ.:cool:

David

No urcite......Zajdi si do obchodu vypitaj si katalog a objednajsi taky aky sa bude tebe hodit. A ked tam nenajdes, tak chod do druheho obchodu a pozri si iny katalog. Kto hlada najde. A ked to velmi chces mat tak urcite si to najdes.

Back
Nahoře