Freightanim pre Radov IC model

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku

Mám vydať tento freightanim ?

• ano

Hlasů: 23 65.7%
  • nie

Hlasů: 4 11.4%
  • nechám to na teba

Hlasů: 8 22.9%

• Hlasovalo členů
    35
  • Ukončená anketa .
Ronoath napsal:
Dem: Mohu poprosit o vydání i ve formě wagu? Rád bych tento Freightanim používal tak jako se používají koncovky na nákladní vozy.

A ještě jeden dotaz, který by možná zajímal i jiné skinaře: Je možné tento doplněk přiložit ke skinu? Rád bych jím obohatil již dříve vydaný vůz BDBmrsee.

Díky za odpověď.

Nič v zlom, ale nemohol. Fraight je určený pre skúsených užívateľov. Čo sa týka druhého bodu, tak si prečítaj názov vlákna a budeš vedieť pre ktorý vozeň je určený.

p.s: dopĺňam ešte jeden údaj čo som do readme zabudol dať. Pôvodný model ťažného a brzdového ústrojenstva Pikku.

Ostávam s pozdravom.

Mi je to jasné, ale nechtěl jsem rovnou napsat "prosím, upravil bys ten FreightAinim i na vozy typu X (xmee?) aby se tady na mě někdo neobořil:D

Ale dobře, zeptám se přímo: Prosím, byla by možná úprava pro Xmee vozy? A co přibalení ke skinu?

Možné to je a nebolo by to veľa roboty. Otázka je či je všeobecný záujem. A druhá otázka je kde je rozumná hranica medzi tým keď niekomu vyhoviem a medzi tým, že robím niekomu poskoka. Čo sa týka pribalenia ku skinu tak si pozri definíciu wagu, alebo engu hociktorého modelu ktorý ma fraight a stačí tam dopísať presne to isté a bude fungovať.

Zajímá mě legální stránka věci;) Mohu šířit společně se skinem?

Ad poskok - snažil jsem se slušně zeptat, ale beru v potaz, že poslední slovo máš ty. Když se taková úprava naskytne, budu z toho mít velkou radost, že se podaří Radovy modely dovést k dokonalosti. A když se rozhodneš, že ne, bude mě to mrzet, ale respektuji to.

A nevím, jestli všeobecný zájem je jeden skinař, který navíc něco vydá jednou za uherský rok, ale já bych tedy zájem měl:rolleyes: Nápad mě zaujal a považuji ho za výborný, neboť nebyl předveden jen nápad, ale i skvělá realizace. Ještě stín pod vůz a Radovy modely přesně zapadají do dnešních požadavků:)

Back
Nahoře