Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E 499.2 napsal:
medvídek napsal:A taky je pěkné že autor považuje vůz 014 od Regíny za nákladní![]()
medvídek napsal:Ahoj,věřím taktéž že aktivita je hezká ikdyž jsem jí zatím neměl možnost projetdůvod je jednoduchý stránka www.ts-studio.eu07.pl,sté se mi zatím nepodařilo stáhnout nic krom toho co není nezaheslované nevím kde je chyba ale pochybuji že u mě
![]()
E 499.2 napsal:medvídek napsal:Ahoj,věřím taktéž že aktivita je hezká ikdyž jsem jí zatím neměl možnost projetdůvod je jednoduchý stránka www.ts-studio.eu07.pl,sté se mi zatím nepodařilo stáhnout nic krom toho co není nezaheslované nevím kde je chyba ale pochybuji že u mě
![]()
Musíš si přečíst readme, kde najdeš hesla![]()
E 499.2 napsal:... já jsem žádné modely nikam nenahrával ... Prostě jsem na ně čirou náhodou narazil na uložtu, kde jsem si je stáhnul, bohužel tam nebylo readme ...
lukas matura napsal:Jarin: Taky jsem si právě všiml. 753.7 má kabinu směrovanou do cab756 a to v archivu chybí.Třeba se Duuso&spol. pochlapí
![]()
poison napsal:Tak tam povyměňuj neveřejná vozidla a pošli zveřejnitelnou verzi, hned to dám opět na download.![]()
poison napsal:Improvizuj, když už jsme tomu dali takovou korunu.
poison napsal:Nech to při starém a vraž tam třeba MUVku s dělníkama.