Adnedz
Cestující
Ahoj, chtěl jsem se zeptat. Možná to sem až tak nepatří, ale nic lepšího jsem nenašel. V souvislosti s debatou ve vláknu Martinovy tratě 321 o letadlech v trati jsem se pustil do modelů československých sportovních letadel (zatím mám od včerejška hotového Blaníka L-13, a dneska mezi zkouškami jsem narychlo spíchnul "vosu", VSO-10 Gradient, zatím bez textur), mám výkresy i dalších letadel, nejen kluzáků a počítám s nimi jak jako se statickými ("na letišti"), tak animovanými v letu, u kluzáků i kroužící v termice, případně i nějaký ten aerovlek. Jenom nevím jaký je nejlepší způsob takové animace, nějak bych si s tím poradil, ale jestli není k mání nějaký tip od někoho, kdo takovéto animované objekty už tvořil?
Ještě jsem řešil jak to udělat například v noci, protože to se sportovní letadla moc nevyskytují. Tady je to v klidu, použije se noční textura celá průhledná, ale jde to nějak udělat i pro počasí, hlavně pro déšť nebo sníh? Protože to taková letadla taky nejraději spinkají v hangáru.
Děkuju, Zdeněk.
Ještě jsem řešil jak to udělat například v noci, protože to se sportovní letadla moc nevyskytují. Tady je to v klidu, použije se noční textura celá průhledná, ale jde to nějak udělat i pro počasí, hlavně pro déšť nebo sníh? Protože to taková letadla taky nejraději spinkají v hangáru.
Děkuju, Zdeněk.