Loadování

h3rd4

Začátečník
Dobrý den, mam problém.Z ničeho nic mi přestalo fungovat nahrávání uložených pozic, prostě si vyberu uloženou hru dám nahrát sice to skočí na tu nahrávací obrazovku jenže tam je pořád napsáno "Nahrávám" je to tam asi minutu a potom celá hra spadne. Nevíte v čem je problém?:(

Zkus nahrát dřívější (starší) pozici. Možná se to chytne. Chce to víc pokusů:-)

Zdravím, problém může být i v tom, že je těch "sejvů" přespříliš. MSTS pak reaguje tak, že např. přestane zobrazovat popisky. Je třeba starší uložení mazat.
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím, problém může být i v tom, že je těch "sejvů" přespříliš. MSTS pak reaguje tak, že např. přestane zobrazovat popisky. Je třeba starší uložení mazat.
Dan

No to mě taky právě napadlo, takže jsem jich asi tak 90% smazal a stale nemzu nahrat jednu pozici, je to u aktivity Den blbec tesne pred koncem kde potrebuju dojet do Bratislavy :) a bohuzel uz asi nedojedu :cry:

h3rd4 napsal:
Dan J. napsal:
Dan

No to mě taky právě napadlo, takže jsem jich asi tak 90% smazal a stale nemzu nahrat jednu pozici, je to u aktivity Den blbec tesne pred koncem kde potrebuju dojet do Bratislavy :) a bohuzel uz asi nedojedu :cry:
Ajajaj, tak to je zlé, ono já vždy mažu seves ne v MSTS, ale natvrdo ze složky a tím pádem, pokud se mi stane například, že mi MSTS určitou pozici nenačte, což se hojně stává ve velkých stanicích s provozem a náhodou mám málo sejvů, tak jen otevřu koš označím tak 4 sejvy a dám obnovit a je to zpět v MSTE.;)
Dan

A jak je vsechno tohle vubec mozny?? Jak mohou dobře placení programatori (a jeste od Microsoftu) neco takoveho dopustit vubec?? :) . Nerikejte mi ze nedokazou vyresit nakym zpusobem zpravu pameti tak aby to nepadalo v mega velkych nadrazich a s 1000 ulozenymi hrami:cool: ....

Programátori z MS spáchali ďaleko horšie veci ako nejaké závady v odfláknutom MSTS...

Back
Nahoře