Reskiny Dominik

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dominik
  • Datum začátku Datum začátku
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t199170_T6792.JPG[/URL]

Pamatujete si někdo na raguliny na českoslovenkých kolejích :) ? Za pár dní už budou tahat Vaše nákladní vlaky... Sice to nebude žádná extra kvalita, protože mapování modelu (který je hoooodně starý) je na pytel... ale snad to bude stačit. Alespoň prozatím, než něco vymyslím.

P.S. : Ještě není hotový rám. A dodávám, že součástí balíčku bude kabina i zvuk... a ze skutečného stroje, žádná fikce :)

ragulina jsem nikdy neviděl na vlastní voko......akorát Sergeje, ale to nevadí. Orig. kabina a zvuk se na 100% hodí. Mám ho totiž v TRAINSETU-DR a němci k tomu dali takovej umělej divnej zvuk a o kabině ani nemluvím. I když tuším kabina teď nějak byla na the-trainu ke stažení...

AlesB napsal:
ragulina jsem nikdy neviděl na vlastní voko......akorát Sergeje, ale to nevadí. Orig. kabina a zvuk se na 100% hodí. Mám ho totiž v TRAINSETU-DR a němci k tomu dali takovej umělej divnej zvuk a o kabině ani nemluvím. I když tuším kabina teď nějak byla na the-trainu ke stažení...

Německý model má zvuky směrované na defaultní GP38, což není zrovna nejlepší "poslouchaná" :D Chystám se překopat celý eng, nastavit na současné umístění kabiny a zvuků atd. Vydám do příštího víkendu... :oops:

Naposled editoval moderátor:
tak to se už těším, díky

edit: Teď jsem koukal na Thetrain.de , že jsou tam nové zvuky na Ragulina ke stažení

Dominik napsal:
... Pamatujete si někdo na raguliny na českoslovenkých kolejích :) ? Za pár dní už budou tahat Vaše nákladní vlaky... Sice to nebude žádná extra kvalita, protože mapování modelu (který je hoooodně starý) je na pytel... ale snad to bude stačit. Alespoň prozatím, než něco vymyslím...

AlesB napsal:
... Teď jsem koukal na Thetrain.de , že jsou tam nové zvuky na Ragulina ke stažení

NaThetrain.de jsou nejen originální soundy, ale i vcelku povedená kabina (včetně noční a rozsvícené) . Když sis Dominiku vybral ke skinování Ragulina, proč sis nevybral nějaký lepší model ? Třeba balík DR132 nebo DR142 od Gabberspatze ?? Jeden z nich jsem si pro sebe přeskinoval a vypadá o hodně lépe. Ostatně koukni na screeny, model je o třídu jinde ;)
ragulin 1
ragulin 2
ragulin 3

A co zkusit naskinovat novější model, který se na The Train skrývá pod řadou "Ludmila", tak se totiž Ragulinům v bývalé NDR také říkalo ...

Pikku, platíš panáka, byls o vteřinu rychlejší ... ;o)))

tu kabinu mám staženou od doby jejího zveřejnění, ale nebyl ještě čas se na ní podívat, ale každopádně díky za info

Na Ragulinu jsem byl naposled někdy před dvěma rokama ve Furth im Waldu a to měl němec tak zahulenou kabinu od doutníku, že nebylo skoro vidět na budíky. I v tom kouřovém opojení mi ukázal základní funkce jeho " palubního počítače " a byl nervózní kde se fláká náklad z Plzně.

Chtěl bych Vás poprosit o malou laskavost - prosím, hlasujte. Připadá mi, že jsem se moc roztáhl a ničemu se nevěnuji tak, jak bych chtěl. Chtěl bych si vybrat jedno a tomu se opravdu věnovat. Srdcem jsem "přirostl" po těch mnoha desítkách hodin na Ztracené k Route Editoru, ale pozadu není ani skinování. Co si myslíte Vy? Co mi podle Vás jde nejlépe (jestli to ale není nic :D)?

http://train-sim.wbs.cz/Nas_tym.html

Vážení přátelé,

chtěl bych Vám nabídnout další můj dokončený počin. Jedná se o dvojici německých vozů, které si ČSD v počtu dvaceti kusů pro spoje Aramov-Dvorec objednaly na konci osmdesátých let :D. Předem říkám, že je to částečná fikce. Download jak jinak, než na našem webu (WWW pod příspěvkem).

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t228057_nahled.jpg[/URL]

Přeji příjemné poježděníčko a prosím, napište své názory. Děkuji.

Tome, díky :). Jak se to udrží, ukáže čas. Nicméně už teď se můžete těšit na další reskin, tentokrát "najbrtí" vůz řady A :cool:

Nie je to špatné, ale je tam niekoľko chýb, ak by bola ochota upraviť ozvi sa cez SZ a doriešime.

Dominiku, u fiktivního skinu M273 máš download nastaven na cd_111. Tak se na to prosím mrkni. Díky.
A ještě u 111.027 se sice stáhně archiv cd_111, ale ten obsahuje dvojičku zscs131.

Pavlík napsal:
Dominiku, u fiktivního skinu M273 máš download nastaven na cd_111. Tak se na to prosím mrkni. Díky.
A ještě u 111.027 se sice stáhně archiv cd_111, ale ten obsahuje dvojičku zscs131.

Děkuji moc za upozornění, celé to opravím. Omlouvám se všem dotčeným.

To mi pripomína ten vtip o manželoch. Manžel sa pýta ženy. Drahá kde je cukor? Ty si nemožný. Nikdy nič nevieš nájsť, ved cukor je v krabičke od kakaa s nápisom sol.

Back
Nahoře