Aktivity Folcek

Folcek_ napsal:
Udělal jsem to pouze u mé první aktivity. V připravované act. to takto už řešeno není.;)
Ahoj, jasně, tak to je vysvětleno. Jinak jsem aktivitu dohrál a na prvopočátek pěkná práce. Jen si příště více zkus vyhrát s obsazováním kolejí v nádražích a sem tam přihoď nějaký ten nákladní vlak, který potkáš a bude to v pohodičce.
Ať se tvorba aktivit daří. Dan

K aktivitě Ex 521 bych chtěl jenom doplnit, že jsem v ní použil vozidlo 150 225, buď ho nahraďte jinším vozidlem, nebo pokud ho budete chtět tak mi napište email a pošlu vám ho.
S pozdravem Folcek

Omlouvám se všem uživatelům za menší chybu v html kódu,která zapříčinila nefunkčnost linku k aktivitě Ex 521.Momentálně je již vše v pořádku.
Ještě jednou se omlouvám.:eek:

Naposled editoval moderátor:
Byl by někdo ochotný otestovat moji novou aktivitu pro trat 321? Ozvěte se mi bud na mejl nebo přes SZ.
S pozdravem Folcek

Áno, tiež som sa mi to stalo. Problém je v tom, že pri udalosti pripojiť vozy je nadefinované "Úkol ukončen úspešně". Je to potrebné zameniť za "nic". Týmto sa problém odstráni a aktivita je plne funkčná.
Folcek: Aktivita je super :)

Při tvorbě mé další aktivity se mi vyskytl jeden problém. Nevíte někdo co stím?
http://sklad.obrazku.cz/stranka/209452_msts.bmp.html
Předem díky za odpověď.
S pozdravem Folcek

Po delším bádání byl problém vyřešen. Stačilo nově natrasovat trasu traficu.
Práce na aktivitě se tedy pomalu blíží do konce. Kdo má rád jízdu s nákladem, tak si doufám příjde na své.
Folcek

Nazdar! tak sem si projel tu tvoji aktivitu osobáku 4814. Musím říct, že se mě aktivita líbila, ale co ty pokyny pro zastavení?
Zastav na konci peronu, zastav před staniční budovou?

Mělo byto vypadat asi takto: "Zde výpravčí stanice Rapotice. Volám vlak 4814." "Vlak 4814 na příjmu(, co si přejete.)" a potom teprve může následovat pokyn "Zastav mě prosím tě před druhým přechodem, budem křižovat. Díky." "Zastavit před druhým přechodem. Vlak 4814 rozumí."

Právě jsem Poisonovi poslal opravenou moji prvotinu Os 4217. V aktivitě jsem podoplňoval trafic a odstavené vozy. Všechny nově přidané vozidla navíc jsou doplněny v seznamu. Jinak se v aktivitě nic nezměnilo.
S pozdravem Folcek

Dík za pochvalu.;) Co se týče aktivity Ex 521, tak mám rozdělanou novou verzi, ale je otázka času kdy ji dokončím. Aktivitu R 814 zatím naplánuji opravit, ale možná časem...

Měl bych dotaz k aktivitě R 809. Mám problém s mašinou 242 203. Měl jsem ji už stáhlou, ale v aktivitě mi vyskočila chyba, že danou mašinu nemám. Přeinstaloval jsem ji, opravil jsem všechno v Conbuilderu, problém nehlásí ani Trainstore, ale aktivita nejde pustit. Vždy vyskočí chybová hláška ohledně loko.

Autor zaslal opravenou aktivitu R 809 pro trať 321, která je přizpůsobená k Aktualizaci 22, došlo na záměnu vozidel a celkové omlazení úlohy. Opravu můžete stahovat na mém webu v příslušné sekci

Back
Nahoře