Aktivity RJ

jerabekr

Cestující
Dobrý den, na mých internetových stránkách můžete ode dneška stahovat mnou vytvořené aktivity, které budu postupně doplňovat. Zatím je tam jednoduchá aktivita pro trať BP osobního vlaku 20007.
http://aktivity-rj.xf.cz/

Na mých stránkách je další aktivita:

R 909 Praděd, vystřídáte brněnského strojvedoucího na ose a odvezete tento rychlík do Zábřehu na Moravě.....

Tak jsem si ji projel a byla to zase po dlouhé době moje relaxace u poklidné aktivity. Jen bych se přimlouval za fandy ČSD. Používej příště jen vozidla ČSD, mnozí z nás ty ČD ani nemáme a tak nám ušetříš to zaměňování. Díky.

Dobře, díky....Příště se vynasnažím, a prozradím, že další aktivita bude zase na vaší trati....:oops:

Naposled editoval moderátor:
Tak tu máme další aktivitu pro Dvoukolejku, je vydána ve dvou verzích

1. s parní lokomotivou
2. s dieselovou lokomotivu

Stahujte!

Tak jsem si projel variantu dvě. Opět nenáročná pohodovka, takové já potřebuji, abych zrelaxoval od jiných svých MSTS aktivit. Zaměnit vozy ČD za ČSD jsem zvládl, ale ještě jednou se přimlouvám za používání jen vozů ČSD. Také se přimlouvám, abys v úvodním popisu aktivity vždy podrobněji vysvětlil, odkud se jede, kam se jede, přes co se jede a co se tam bude dělat. Já vykouknu z mašiny a jako autor tratě vím, kde jsem. Ale to nebudou vědět ti, kteří po ní jezdí jen občas.

Dojel jsem sice jen k vjezdovému v Aramově a když mne pár minut nepustilo dál, tak mne holky volaly na oběd. Možná jsem se loudal. Nicméně jsem při jízdě objevil (nenápadnou) chybu v trati, takže díky, v podzimní aktualizaci bude opravena.

JiříkTK napsal:
... Také se přimlouvám, abys v úvodním popisu aktivity vždy podrobněji vysvětlil, odkud se jede, kam se jede, přes co se jede a co se tam bude dělat. Já vykouknu z mašiny a jako autor tratě vím, kde jsem. Ale to nebudou vědět ti, kteří po ní jezdí jen občas. ...

Ďalej by bolo dobré nedať na web priamo formát *.apk, ale v RAR alebo ZIP archíve a pribaliť do archívu Jirkom spomínané základné informácie - napr. mapku trate, popis, potrebné vozidlá a pod.

Tax napsal:
...... a pribaliť do archívu Jirkom spomínané základné informácie - napr. mapku trate, popis, potrebné vozidlá a pod.
Řekl bych, že u běžné aktivity to až tak důkladně není potřeba. Myslel jsem jen podrobnější úvodní "popis úkolu" udělaný přímo v editoru aktivit.

Vozy ČD jsem u toho manipuláku nepoužil proto, že v trainsetu žádné na dřevo nemám :D. Jinak teď jsem na stránky hodil další podvečerní pohodovou aktivitu osobáku 3632 ze Zadova do Lopovic, tam už snad žádné vozy ČD nejsou. Jinak, teď si dám s aktivitami chvíli pauzu, chtěl bych se věnovat internetovým stránkám, protože ty na které ty aktivity věším teď jsou otřesné..... :(

Tak jsem právě spustil nové stránky, brzy tam přibude i nová aktivita!:) PS: Komu by se stále zobrazovali ty staré, tak v prohlížeči stisknětě F5!!!!

Další aktivita je tu, a to osobní vlak 2563 z Netomic do Huhřic na DVK. Více u mě na webu.

Ještě prozradím že připravuji aktivitu R 853 Rozkoš na stávající trati BP.....

U mě na webu můžete stahovat další aktivitu z mé dílny. Je to osobní vlak 5917 z Kolína do Vlkanče pro trať BP.

Ještě jsem přidal jednu jednoduchou aktivitku..... více na www.

Zdravím všechny, po dlouhé odmlce (za kterou mohl můj nástup do nové školy), jsem vytvořil na úvod jednoduchou aktivitu pro trať Lokálka. Jen doufám že teď už zase budu mít na MSTS víc času. Více se dozvíte u mě na webu.

Nová aktivita pro trať BP je na světě. Za Týništěm nad Orlicí je zaseklý osobní vlak............. Více u mě na webu.;)

Ahoj.
Zkoukl jsem tvoje fotky z aktivity Záchrana Os a všiml jsem si, že jsi s Lv jel 100 km/h. Všechny Lv musí mít max 80 km/h (zřejmě z důvodu brzdných procent).

klimi napsal:
Ahoj.
Zkoukl jsem tvoje fotky z aktivity Záchrana Os a všiml jsem si, že jsi s Lv jel 100 km/h. Všechny Lv musí mít max 80 km/h (zřejmě z důvodu brzdných procent).
jej, to se tam nemělo dostat..... to jsem jenom zkoušel postih za rychlost, samozřejmě že tam má předepsanou od výpravčího osmdesátku.

Back
Nahoře