Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Zkuste mu protáhnout trasu do Kolína a dát mu tam nějaký příjezd, ale takový, aby musel jet svižné těch cca 150. Možná se pokusí jet tak, aby dojel načas.

Ad Paja26:
Nevím, zda to pomůže, ale ještě bych zkusil nastavit efektivitu na 100 % a hlavně nulovou počáteční a konečnou rychlost vlaku. Nevím proč, ale kdykoliv jsem ji měl zadanou vyšší, tak se mi vlak pak v aktivitě vlekl, jako kdyby jel s hnojem.

Díky. Zkusil jsem prodloužit trasu do Kolína a nastavit šibeční časy. Trochu to pomohlo, ale není to pořád to pravé ořechové.

No s tou nulovou rychlostí to vyzkouším, měl jsem vždy trochu obavy, že pokud dám rychlost nula a šibeniční časy, tak se lokomotivy (zejména 150, 150.2, 151), když to simulátor při rozjezdu ohulí, směknou a nepojedou vůbec. Nevím jestli fyzika takto naladěných loko funguje i u trafiku. Toto mě při těchto problémech jenom napadlo.
A ta efektivita pokud je 0,95 a 1 tak ten rozdíl 5% bude podle mě zanedbatelný. Ale vyzkouším. Nic jiného nezbývá.

Děkuji za rychlé rady.

Zbyněk Šemora napsal:
PAja26 napsal:
Zdar děcka,
...

Ty seš z Brna ? :D
Jinak mu dej 100% v nastavení servisu a až předjede, nech ho zmizet. Pokud ho máš někde znovu dojet, tak znovu někde vstoupí do hry jako další traffic.

No ba že! Pocházím sice z Čech, ale po škole jsem tu zůstal. Brno je zlatá loď ........ tak jsem se tu oženil.
Jináč to mě taky napadlo, vlak už nikdy během hry nepotkám, ale chtěl jsem občas nacha ze začátku probliknout výstrahu. je to torochu zajímavější jej nechat ujíždět. Holt to asi tak budu muset udělat

Zdravím, mám takový malý problém u aktivity na trati 321:
Ve skutečnosti u vlaku R1123 dojde ve stanici Ostrava-Svinov k úvrati (Opava-východ - Svinov - Ostrava střed). Nastavil jsem u nástupiště reverzační bod a trasoval jsem to směrem na hlavní. Ale v aktivitě přijedu na Svinov projedu tímto bodem, ale už se mi nepostaví návěstidlo na odjezd do Ostravy hlavní.
Něco dělám špatně? Za rady předem děěkuji matseb

Tak musíš ten bod posunout tak, aby se celá souprava vešla mezi RB a výhybku, uděláš to jednoduše vložíš si na tu kolej vlak hráče jako loose consist a podle něho popotáhneš RB, pak ten loose zase smažeš.

Vlož si jak jsem psal od výhybky k peronu loose consist vlaku hráče a na jeho konec přetáhni ten RB, takhle se ti ten RB nevybaví pokud u peronu zastavíš a chceš jet z5. Pak ten LC zase smaž.

poison napsal:
Vlož si jak jsem psal od výhybky k peronu loose consist vlaku hráče a na jeho konec přetáhni ten RB, takhle se ti ten RB nevybaví pokud u peronu zastavíš a chceš jet z5. Pak ten LC zase smaž.

Už mi to funguje, děkuji. Matseb

Zdravím, jak byste řešili tuto situaci:
Přijedu z Brna do Třebové. A teď mám odjezdové návěstidlo nastavené na STŮJ, což je v pořádku. Přijede rychlík od Olomouce a čeká na předjetí Pendolinem. Jenže Pendolino se zasekne u odjezdového návěstidla a zůstane tam až do té doby, dokud rychlík neodjede.

Back
Nahoře