Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vasek-l napsal:Zdravím, chtěl bych se zde zeptat někoho zkušeného na jeden problém s editorem aktivit. Když si totiž chci vytvořit CONy (používám klasicky trainstore, takže tam dávám vše zpět do MSTS, abych tam měl vše) .. a když pak otevřu editor, tak se to celé odporoučí k šípku....no ale když si pustím jen nějakou aktivitu a mám tedy k dispozici je ty daný vlaky tak pak editor jede dobře. Je tam tedy problém asi s nějakým modelem či skinem, který to shazuje že? (trať BP) .....Dřív mě to nezlobilo, tak se chci zeptat. Díky za rady V.
vasek-l napsal:.....Dřív mě to nezlobilo
vasek-l napsal:Tak před půl rokem, když jsem udělal svou poslední aktivitu a mezitím se mi trainset obohatil o nějaký ty giga a teď když mám zas spoustu času a chci zas tvořit, tak mě to vždy vykoplo k billovi. Vyhodil jsem už z trainsetu i ty vadný... Nicméně je to tou velikostí. 11,7Giga je moc ale těch 9,6 dál sem to nezkoušel to vezme. Tak se spokojím s tím, že prostě z trainsetu vyhodím vždycky co nepotřebuju a už tvořím dál.... sem se zas rozepsal
![]()
Pavlík napsal:Jen bych doplnil, že oprava trainsetu tak, aby se to líbilo i Convoi, může trvat i měsíc. My s Mírou moc dobře víme, o čem je řeč![]()