Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tu si nenech vzít a určo to tak dělej. Základ je, že hlavně ty bys měl mít z té tvorby a výsledku radost a potěšení. Jenom jsem tím výše chtěl upozornit, že někdy se právě kvůli přehnané důslednosti v ohledu na reálné časy v JŘ a jízdní doby, objevují v aktivitách provozní nesmysly, které mnohdy jinak dobrou tvorbu různými nereálnými způsoby zazdí. Jak jsem psal: vedl bych to EC klidně jak má jet dle JŘ a tam, kde mi to nevychází, bych "nenápadně" poupravil časy příjezdu a odjezdu v ohledu k msts a nikde bych to moc neventiloval. Proto nepoužívám sešiťáky u osobky a ani neudávám GVD, ve kterém to stavím. Koho trkne, že ty přípoje pojedou o XX min později/dříve, či že budeš v Holeškách o XX dříve, když tam máš msts jízdní dobu od posledního pobytu ve stanici kratší, než v reálu? Jiné to bylo za ČSD, kdy jezdily stálice jako Ostravan, Slovenská Strela, Košičan apod. v dlouhodobě stejných a všeobecně zažitých časech.Moje představa byla taková, že udělám aktivitu co nejvíc podle real. provozu.