Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Viděl bych to na nedostatečnou správu paměti. Pro uvolnění k použití v msts je dobré pozastavit všechny zbytečné služby systému, antivir, odpojit od sítě a spouštět simulátor s parametrem "mem".Dan J. napsal:Hezký den, nevím jestli jsem někde něco nezkonil, ale mám poslední dobou problém z nezobrazením určitých objektů u tratí používajicích X-tracks. Např. teď dotahuji aktivitu pro trať 2 kolejka a když dám omezenou rychlost 30km/h, tak na tabuli upozorňující na snížení rychlosti mám 20 a značka odkud ono snížení platí se mi nezobrazí vůbec. Tedy zobrazí, pokud před oným místem dám save/load. U 321 se mi čím dál častěji stává, mapř při vjezdu od Svinova do nádraží OV hln, vidím koleje zelenou plochu a nic víc. Opět platí ono save/load a vše opět v pohodě. Ale ty 20 tabule o snížení rychlosti zůstávají. Nevíte prosím někdo čím to, kde jsem co blbě přepsal, nebo co to způsobuje? Reinstal tratí se mi dělat moc nechce. Předem dík. Dan
Zdravím, věc se má tak, že samozřejmě použiji co nějvětší počet trainsetu BP a z Pikkových a Taxových stránek. Z the-train de tak 2 parní mašinky (k vagónům z těchto stránek není třeba nic doplňovat). Jednu už se mi podařilo rozchodit. Samozřejmě k aktivitě přihodím linky a návod přesně co a jak. Trainset z Lordových stránek myslím zvládne stáhnout každý, takže v tom zas takový problém nevidím, i když vím z různých anket, že hodně uživatelů má nejraději aktivity typu trainset BP a jízdu z bodu A do bodu B. Ale i tak doufám, že si aktivitu někdo stáhne. Dostal jsem nápad udělat něco, co tu u nás ještě nikdo nedělal. Věci se trochu pohly a scénář už se posunul spíš na samý konec 2. sv. války než do poválečného období.alcapone napsal:Ahoj
Tak že si děláš aktivitu sám pro sebe, nezapomeň, že kromě tebe si budou muset takhle komplikovaně stahovat i ostatní uživatelé, co budou chtít jet tvoji aktivitu. Snaž se používat naše vagony a mašiny. Jinak si místo třeba 500 lidiček ji stáhne třeba jenom 20 uživatelů. A na zvuky se vyprdni. Ty si to upravíš, ale ostatní ne. A zapomeň na to, že trainset přibalíš k aktivitě, na to by sis musel sjednat povolení. Tím tě nechci odrazovat, ale čím jednodušší instalace, tím více uživatelů si ji zahraje.
Zdravím, Problém je v tom, že když mám vody cca 20% + - a chci dozbrojit a u stojenu dám zásoby dalších 20%, tak by měla být lajckým rozumem lokomotiva dozbrojená (uhlí v tendru+voda) 40% a ne uplně full. Jde mi o to, že např v polovině tratě musím zase dozbrojit, jinak dojde voda, uhlí a konec aktivity. DanMichal napsal:Dan J.
To může být v pořádku. Kde je podle tebe problém?
To je vlastně pravda, nějak mi to nedošlo (už jsem tu někde na fóru psal, že mi s toho dělání aktivit hrabeMichal napsal:Díky za upřesnění, je to tak, jak jsem se domníval. Tvůj předpoklad je špatný a platil by pouze tehdy, když by byl stejný objem nádrže jak u lokomotivy, tak i u dozbrojovací stanice. Já jsem tuto oblast v MSTS nezkoumal, ale předpokládal bych, že to funguje stejně jako klasická benzinka. Z jednoho stojanu taky naplníš nádrž u spousty aut. Takže v tvém případě bude oněch 20% zásoby ve stojanu stačit na plné dozbrojení tvé lokomotivy.
Musíš to udělat jako časový úkol od začátku aktivity a zpráva bude podmíněna příjezdem do určité tolerance. Pokud hráč pojede pozdě, buď aktivitu ukončíš nebo jde nadefinovat varianta 2, 3 pro opozdilce. Pokud přijedu včas, tak první varianta zruší varinanty dvě a tři. Atd.LuděkD napsal:Chci udělat více událostí "Zobrazit zprávu", které jsou na sobě závislé. Takto:
Zobrazí se jedna zpráva a za minutu chci, aby se po té předchozí zprávě zobrazila nová zpráva.
Příklad:
Zobrazí se: Počkej chvíli!
A za minutu: Můžeme jet!
Jak to udělat, aby se to zobrazilo po té minutě? Nemyslím teď čas od začátku aktivity.