Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, mám obavu, že to budeš muset vyřešit hláškou o přestupu do 2. lokomotivy. MSTS načte pouze jednu mašinku, v soupravě. Tedy takto:klimi napsal:Zdravím. Jde nějak v AE určit , na jaké lokomotivě budu na začátku aktivity začínat? Mám soupravu 742+742+zbytek a chci sedět v druhé 742. Jde to nějak? Nebo musim dát info,ať si uživatel přesedne?
Ahoj Dane,Dan J. napsal:Pánové hetký den.
Chtěl bych se zeptat a tároveň poprosit o radu. Bylo možné v roce 1969 takovéto řazení vlakové soupravy?
ČSD 464 + BFalm (ale i uněj má Jacek uvedeno 1977 - 83, v katalogu vozů je rok výroby 1961, sice odličný nátěr, ale to snad v akt. shoří) + Bai + Bai
Jde mi o to, že vozy BDa (BDms,ČD BDs) jsou uváděny až v r. 1974 a jiný os se služebním oddílem jsem v MSTS jaksi nenašel. Snad by podle mne přišel v úvahu ještě CDa od Pikka v provedení BDa z roku 1950 - 1982 (já ho samozžejmě mám), ale ten už bohužel Pikku stáhnul s donwloadu. Proto to zařazení vozu BFalm. Jenže jestli se nepletu, tak BFalm měl samostatné naftové topení a Bai-ky parní. Mohly by být i přesto takto řazeny? Nicméně aktivita se odehrává v létě.
Předem dík s pozdravem Dan.
Všeobecne platí toto: u ČSD na napratalo na vlak všetko, čo len bolo k dispozícii. Okrem ucelených motorových súprav prakticky neexistovala nejaká jednotne vyzerajúca vlaková súprava - to platí takmer bez výnimky dodnes jak u ČD, tak aj u ZSSKTom Kanka napsal:... pomineme-li, že BFalm nemá potrubí parního topení a tudíž by obě Bai-ky netopily, jde zde hlavně o to že BFalm je vůz lehké stavby ...Dan J. napsal:ČSD 464 + BFalm (ale i uněj má Jacek uvedeno 1977 - 83, + Bai + Bai
No jo, když on Pikku raději pořádnou pětispřežní lokomotivu než nějaký papiňáček a taky nemá Pikku nějaký rozumný NTB pro práci v 3D studiu a s MsTSTax napsal:... hlavne keď ten nezodpovený Tax ešte furt nedokončil sadu prkeňákov a potvora Pikku sa nijako nehrnie do menších lokomotív![]()
Používej prosímtě jenom balík s novými modely, ty staré jsou nevyhovující, nejde jen o jiné textury, je to jinak řešený model, odlišně mapovaný. Prostě to bude nepřeznačený vagon, ve vozovém depu nestíhají termínyDan J. napsal:...
Ten BDms vyměním za CDa od Pikka v provedení BDa 1950, kdo jej nemá zaarchivovaný tak hold použije verzi z 40. let, mašinku nechám....
Ahoj Pikku.Pikku napsal:Používej prosímtě jenom balík s novými modely, ty staré jsou nevyhovující, nejde jen o jiné textury, je to jinak řešený model, odlišně mapovaný. Prostě to bude nepřeznačený vagon, ve vozovém depu nestíhají termínyDan J. napsal:...
Ten BDms vyměním za CDa od Pikka v provedení BDa 1950, kdo jej nemá zaarchivovaný tak hold použije verzi z 40. let, mašinku nechám....![]()
Tax napsal:Vlak v radení 464.0/1/2 + 2x Bai + služobný voz je veľmi nepravdepodobná súprava, 464 je na dva tri vagóny moc výkonná a tým aj energeticky nehospodárna lokomotíva.
je dokumentováno a mě připadá v daném případě velmi reálné.Dan J. napsal:..., nebo použiji 3x Bai + tvůj Ds![]()
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.prima-linka.cz/msts/MnOs004.jpgDan J. napsal:Pánové hezký den.
Nevíte prosím někdo, jak se značily v sjř. takzvané smíšené vlaky (nákladni s osobním):?:
Předem díky s pozdravem Dan.
Zdravím. A máš přepnutý monitor na 16 bitu.:?: Jinak to zaručeně padá.VladoM napsal:Dobrý den,
tak jsem po více než roce upět usedl k MSTS a první, co jsem udělal, byla instalace všeho podstatného. Kromě MSTS Bin se jedná i o trať Praha-Košice od Martina. A právě s ní mám nyní problémy. Vytvářím aktivitu osobního vlaku z Ostravy hlavního do Frýdlantu nad Ostravicí. Můj servis funguje bez problémů, jenže když chci vytvořit traffic (samotný .trf ještě taktéž založit lze), při snaze založit nový konkrétní servis mě po kliknutí na "Nový" MSTS posílá za Billem. Nemohl by mi někdo poradit, co s tím? Děkuji.
PS: Mám dvoujádrový procesor Intel, RAM 2x512MB, Windows XP Home Edition. V AE ve zobrazení zvoleny pouze položky osobní koleje a projížděná trasa, při zbytku následuje pád při pokusu o pohyb mapou.
Dan J. napsal:Zdravím. A máš přepnutý monitor na 16 bitu.:?: Jinak to zaručeně padá.
Dan
Hmm, tak to potom netuším. Snad někdo zkušenější poradí. Mě se párkrát stalo, že mi MSTS padnul v opačném případě, když jsem chtěl určitou trasu předělat, otevřel jsem ji v editoru a dal smazat počáteční bod a pád. Pomohlo mi ji neotevírat a smazat natvrdo.VladoM napsal:Dan J. napsal:Zdravím. A máš přepnutý monitor na 16 bitu.:?: Jinak to zaručeně padá.
Dan
Ahoj, jo, mám, a stále to padá.![]()