Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono to "veřejně" k dispozici nebylo nikdy, ale vždy se našel někdo, kdo to nějak "propašoval" ven.Ty balíčky, co byly na uložto každý rok nové, byly super, tam bylo vše. Ale teď si myslím, že by ani uložto nepomohlo, protože už to není veřejně k dispozici, resp. nevím jak to tam je doslova, ale "blbě se to fasuje".
Také se chci na svých kanálech ještě poptat, ale myslím, že nepochodím ani tam.

Můžete si za to sami. Šotouši měli přistup do portálu SŽ, rovněž se vklidu dostali i do provozních aplikací jako je grapp. Takže se to vše zaheslovalo/zrušilo. Blbý je, že díky vesměs kinder dementům přišli o plný přístuo do grappu i strojvedoucí.Tak už to holt bude státní tajemství všechno. Je to divná doba, dříve si každý stěžoval, že se nic nesmělo, všechno bylo státní tajemství, ale vždycky se lidi domluvili a stát nepadl. Dneska je "volná doba", ale mně přijde, že je to čím dál horší a čím dál více "soudruhů" zakazovatelů. Je to škoda, také jsem se zájmem sledoval, jak co a s čím jezdí. Ostatně, i na Želpage už mají seznamy řazení svá nejlepší léta za sebou. :-/ Čím dál víc dozráváme do románu 1984 od neskutečného, až děsivě pravdivého vizionáře Orwella.
Teď bys měl navíc na krku i Stasi!Však když jsem vydal první verze své trati, tak jsem byl stále pranýřován, že vyzrazuji státní tajemství. Však kdyby se změnil režim zpět, tak mne rovnou zavřou. Za Bolševika by tohle bylo něco neslýchaného.Naštěstí se už vše stačilo v reálu zmodernizovat tak mé koleje jsou už mnohde jen klamání nepřítele.
Neměli. Všechno bylo vždy pod heslem. A s rušením provozních aplikací nemají šotouši nic společného. Díky nim byl pouze znemožněn přístup z internetu do ISOŘ, protože se kšeftovalo s hesly.... Šotouši měli přistup do portálu SŽ, rovněž se vklidu dostali i do provozních aplikací jako je grapp. Takže se to vše zaheslovalo/zrušilo. ...