Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JiříkTK napsal:Prodávat, to ne, ale bude za odměnu všem, kdo v MSTS cokoli aktivně dělaljí. Kdo ji chce, musí mi napsat. Ti, co se mne snad bojí, tak Jardovi.
Jirka je velice příjemný a ochotný . Pohodový člověk.Jaroslav Skůra napsal:Pokud někdo trať bude chtít, jsme lidé a Jirka není ten typ člověka, co kouše
Ahoj,© Intouro napsal:No , zkusím se domluvit s Gajdmou nebo Dominikem![]()
Podívej se na mailGajdma napsal:Ahoj,© Intouro napsal:No , zkusím se domluvit s Gajdmou nebo Dominikem![]()
to nebude problém, jen mi je prosím pošli, já se na to ještě podívám, ale myslím, že bychom je mohli umístit
JiříkTK napsal:No jenomže Pionýrka spadá do let 1960 - 1976, takže si myslím, že RTOčka jsou tam na místě více, mež ŠL a ŠM. Když budeme takto přísní, tak bychom je nemohli dát ani do Hradce ani do Ztracené_old. ŠM a ŠL si ještě užijete po podzimní aktualizaci Dvoukolejky.
© Intouro napsal:Potřeboval bych to do jedné aktivityPředem Děkuji za odpověď
Ale je tu ještě jiná možnost. Začít něco málo aktivně dělat anebo dát o tom, co děláš, vědět. Pak si Tě zařadím k aktivním tvůrcům a budeš ji mít též.XY napsal:Projekt PŽ je dokončen a „trať bude k dispozici pouze aktivním tvůrcům a mým pomocníkům“. Je to škoda, protože je teď EM 10 od Jardy vcelku k ničemu, když pro ní nikdo nebude mít trať.