Dennisovy pokusy o modely do MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hübschík
  • Datum začátku Datum začátku
H

Hübschík

Host
Jelikož jsem s RS zkončil tak zkusím něco exportovat do MSTS. Zkusím to na lokomotivě E469.4 (124.6) za čelo děkuju Jendovi a za pant Pikkovi. Fotky Swam.
f92defe0b440446ad487d8ff1aa13bee.jpg

Naposled editoval moderátor:
oni tě nikde nechtěj kromě msts až budou vědět jak pracuješ tak tě tu taky nebudou chtít samé ukazovaní a houby z toho

Aldabuid napsal:
oni tě nikde nechtěj kromě msts až budou vědět jak pracuješ tak tě tu taky nebudou chtít samé ukazovaní a houby z toho

Ze světa RS sem odešel kvůli Vlastínkovi, od doby co si začal přivlastňovat mé modely... A že se ty rádoby skinaři do něčeho furt musíš srát.

Ty si vlastne Denis? NO ale to je jedno. Pokiaľ budeš korektne pracovať a nenasledovať Vlastinka tak nebudeš tu mať žiaden problém. A toto tu vyzerá celkom pekne, ale daj si pozor na počet polis. Toto nie je RS.

Jo jo zatím jsem na dost vysokém čísle musím trochu očistit od zbytečností. Snad bude stačit kolem 25k se vším všudy.

Zatím jsem na modelu postoupil takto, asi 3x se mi v polovině práce restartoval počítač a model se neuložil. Začal jsem mapovat podvozek, panťák je už namapovaný. Trochu jsem poladil střechu a délku kastle.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr158362_124.6.jpg

Hübschík napsal:
Zatím jsem na modelu postoupil takto, asi 3x se mi v polovině práce restartoval počítač a model se neuložil. Začal jsem mapovat podvozek, panťák je už namapovaný. Trochu jsem poladil střechu a délku kastle.

Denisi fakt hezký hezká mašinka ta tu chyběla taky:-)

No čo Denis je to už rok čo si dal posledný príspevok....Zhasla fajka ? Už sa nedymí?

Back
Nahoře