Model x6x by Kulica, Hekl a spol.

RE: Model x6x by Kulica, Hekl a Dem

Honza.tomi: Takové tvrzení asi není řešením problému, když u jiných modelů to svítí. :idea: :D

mno,tak tak....u jinych modelu to sviti bohoj do okna:D....tady spis do sloupu,ale nejak me to nevadi....sem si zvykly i z jinych modelu(cizich)

Svetla nastavuje vzdy Robo. Uz som sa ho neraz pytal, ci to ozaj svieti tak malo, udajne ano. Takze neviem, tomu sa ja nerozumiem. Mozno nech skusi nejaky fira a napise skusenosti;)

Maloktora masina ma dobry reflektor. V skutocnosti staci ked mi odrazi svetlo od nejakych tabuliek. Na trat nepotrebujem vidiet.

teda...ja kdyz jsem u koridoru ala most ceska trebova-dlouha trebova....tak z dlouhe nocni rychlik je v zastavce a osviti tabulky az na konci zel. mostu.....to je muj postreh z realu,ale fira urcie vic jak to je...

Nádherná 363 015. Konečně je v jednom z těch simulátorů pořádně. Fakt se moc povedla. Pochvala(jako vždy).

Moc dík za 362.121, super Tajně jsem doufal, že se v MSTS někdy objeví. Existuje sice 119, ale 121 je 121, to je srdeční záležitost;)

Naposled editoval moderátor:

Candreva napsal:
teda...ja kdyz jsem u koridoru ala most ceska trebova-dlouha trebova....tak z dlouhe nocni rychlik je v zastavce a osviti tabulky az na konci zel. mostu.....to je muj postreh z realu,ale fira urcie vic jak to je...

Ano priatelu. Ale ide o čistú trať a nové tabuľky. TO je iná báseň. Na takej trati radosť jazdiť. Ale na Slovensku po Jánošíkovsky. Zarastená trať a zašpinené zožltnuté tabule. Okrem toho pokradnuté tabuľe neodrážajú svetlo :)

p.s: je to síce staršieho dáta , ale reagoval som pretože sa porovnáva neporovnateľné. ČD a ŽSR. To sa porovnávať nedá.....

Na http://modely-msts.cz/index.html mozte stahovat poslednu verziu modelu z radu x6x, konkretne 263 005. Tym je rada x6x ukoncena. Na stranke najdete viac noviniek, tak stastne a vesele.;-)

Hekl338 napsal:
... . Na stranke najdete viac noviniek, tak stastne a vesele.;-)

Nazdar Michale,
děkuji za parádní kousky.;) Díky Esu devítce a pětatřicítce si už i v simulátoru mohu navodit pracovní atmosféru v našem "depu". :D

Měj se fajn a ať se vše daří i v příštím roce.

David

Naposled editoval moderátor:
Hekl338 napsal:
Na http://modely-msts.cz/index.html mozte stahovat poslednu verziu modelu z radu x6x, konkretne 263 005. Tym je rada x6x ukoncena. Na stranke najdete viac noviniek, tak stastne a vesele.;-)
Pokud jste již ukončili modelování - skinování řad x6x, tak je to škoda. Tajsně jsem doufal, že vydáte i řadu 162 v "českém" provedení, neboť jich moc není a při tvorbě aktivity mně citelně tato řada chyběla. Vaše modely jsou totiž skutečně precizně udělány.

Tak to jsem naštěstí špatně pochopil, už se na skiny těším. Díky za uvedení na pravou míru

No ešte to chce trochu korekcie. S Českými verziami sa čaká na seriózne české ručičky. Keďže sa autori vyjadrili tak, že ich robiť nebudú :) Takže môžeš to aspoň skúsiť.

Zkouším, zkouším, ale než to bude aspoň podle mých představ, tak uběhne ještě hodně vody. Kvůli náročnému studiu jsem rád, že po večerech dám dohromady nějakou tu aktivitku. Tak snad někdy se budu moci pochlubit světu :) A děkuji za osvětlení situace.

No veď MSTS nie je poslanie. Nikto ťa nenaháňa. Ja sa už tiež dobre dlho neviem dokopať na vydanie napríklad ČD ARmpee, ktorý je komplet hotový. Potom mi tu stojí Bvteer, Bdgteer, IC vozy, EC vozy ajjjaaajjjjaajj. A čo rozkrájam sa ? Nie. Kašlem na to. Je chuť sadnem a posedím pri tom. A bude kedy bude.... :)

Jasné, takhle jsem reagoval, aby si někteří nepomysleli, že jen loudím a nic nedělám. :) A omlouvám se za plevelení diskuze. :)

No ono by to chtělo ještě poupravit model pro 162 ,pokut se nepletu tak alespoň české 162 mají tlumiče vrtivého pohybu.

Back
Nahoře