Model x6x by Kulica, Hekl a spol.

Chci se zeptat jestli je správně že po instalaci modelu 163.244,nemá složka s modelem koncovku HK,přestože soubory jí mají?Za druhé,v ENGu je špatně napsaný směrování na Čoudovu kabinu CabView ( "..\\..\\common.cab\\cab163\\163zzz_2s.cvf" )
správně by mělo být CabView ( "..\\..\\common.cab\\cab163_cou\\163zzz_2s.cvf" ) jestli jsem teda něco nepropásl a nebyly nějaké změny. ;-)

Mozte mi niekto napisat, aky kab je vlastne v TBP? Smerovanie nemalo byt na Coudovu kabinu, je tam akurat zle readme. Autor skinu aj fotien je malard. Exe opravime, ale potrebujeme vediet, ako je to v TBP teda. Znalejsi si stejne opravia podla seba, ale pre menej skusenych sa snazime zachovat smerovanie prave na TBP. Vdaka za info.

Tak nevím,teď jsem koukal do TBP 8,v common cab složka cab163 je a směrování frontu v cvf je cab163//163_front.ace a ten ve složce nemám,tak nevím jak by to mělo být úplně správně.

Na webe je opravene exe 163 244, smerovanie cvf je na Coudovu kabinu. Kto stiahol predoslu verziu, nezabudnitu ju zmazat, inak vam znikne dupicita. Hlavne aktivitari.

Srandik32 napsal:
..teď jsem koukal do TBP 8,v common cab složka cab163 je a směrování frontu v cvf je cab163//163_front.ace a ten ve složce nemám...

Tento soubor je v TBP ve složce cab163.

Model funguje korektne aj so zapnutym tienovanim. Dotycnemu zrejme chyba nieco, kabina? A inak, si v zlom vlakne, nema to nic spolocne s temou.

Back
Nahoře