Létající objekty pro stavitele tratí

[split] Létající objekty pro stavitele tratí

Nech sa páči :eek:)

U mě to byl první model který mi kdy visel nad postelí. Už ani nevím, jestli mi byl jeden nebo dva roky. Byl modrej a měl žlutej pruh :eek:)

Tax napsal:
Adnedz napsal:
Chtěl někdo to Aero? :eek:D

Tož klobouk dolů, chlape, díky moc ... Aero45 mi vždycky chýbalo v zbierke leteckých modelov, čil bude aspoň v MSTS

Po pár dnech jsem se vyloupnul z lesů a mezi sundáváním klíšťat jsem dokončil animaci Aera a poslal jej Gajdmovi. Tak se snad brzo objeví k downloadu.

Mám občas docela problém s exportem, teď se s tím potýkám docela dost a prostě nevim. Píše mi to, že mi v názvu souboru chybí údaj o max. visible distance, přitom tam prokazatelně je. Někdy mi to takhle blbne když je název souboru i s tímto číslem moc dlouhý, tak občas pomůže název zkrátit, ale teď mi nefunguje ani tohle... Nemá prosím někdo tušení, čím by to mohlo být? Název souboru se s údajem v bat stoprocentně shoduje, všechno je jak má, a nechce se tomu.
Dík za případnou radu :o)

Toto iste som riešil pri poslednom exporte Ampeer. Proste nepomohlo nič len zmeniť názov a napísať nový bat.

No právě že i když udělám toto tak mi to u toho modelu nejde. Ani když ho vyexportuju do 3DS s jiným názvem, ani když ho přejmenuju jen tak (jestli to teda má nějaký vliv :o)

dem napsal:
Toto iste som riešil pri poslednom exporte Ampeer. Proste nepomohlo nič len zmeniť názov a napísať nový bat.

To Adnedz,
není tam někde v názvu nějaká mezera (i skrytá na začátku nebo konci)? A mám takový dojem že jméno souboru i s údajem visible distance by mělo být ve formátu 8+3.

Teď jsem se k tomu dlouho nedostal, ale na disku se mi válí několik dokončených statických modelů. Ty, které mají pevný podvozek. U ostatních se vysunutý podvozek bude muset vymodelovat. Ale už jsem se pěkně dlouho nedostal ke svému počítači. Holt léto a i cesta může být cíl. Sex, drogy & elektronická muzika. Anebo tuhnu v práci kde není co dělat. Jako třeba teď. Ještě že tu mám knihovnu plnou pravověrných scifáren. Jenže když si sem vezmu noťas abych mohl modelovat tak se mi sem určitě nahrne spousta lidí :o)

Back
Nahoře