Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Moje radost byla asi předčasná, odkaz ke stažení mě přesměruje někam, kde vůbec žádné tlačítko k downloadu není.

Dem: Docela rád bych si počkal, pro tvé modely mám slabost, používám je všude a vím, že si na nich dáš záležet a nevypustíš to do světa, pokud to není tip-top. Bohužel, potřebuju to do aktivity na přání a zadavatel by si to přál do konce listopadu.

Ten první jde normálně stáhnout, rozdíl v nich je minimální, ale jak píše Šnek má to automatické spřáhlo, je třeba to teda upravit.

Chlapi teraz robím IVK CZ. Mám ho skoro hotové. Zámerne mu robím interiér Wlabm vozu, nech to mám hneď ako model pripravené na tie Wlabm vozne. Podvozky mám už vymodelované aj ruské aj naše. To je len skladačka a škatuľky dorobím cupy-dupy.....To už hádam vydržíte, než sa hrať s niečim čo nemá význam, lebo nikdy to nebude ono.....
ivk.JPG

Ahojte, neviete kde je drezina warszawa fso m20 k dispozícii? Videl som len video na ytb a nie a nie ju nájsť.
Díky.

Já se picnu, tak včera ještě ty odkazy jely a dnes už zase Andrzejovy stánky nejedou, kurnik, co se vlastně s tím webem děje? Je tam fakt výborný trainset pro Polsko.

Jeho modely majú jeden vážny nedostatok. Sú deravé jak sito. Hlavne strecha. Všetko je v pohode až do zotmenia.

Nevíte někdo prosím, kde a jestli vůbec se dají sehnat takovéto polonizované bzučivé obludy?
01.jpg
02.jpg

Back
Nahoře