Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tento jsem taky našel, ale při pokusu o stáhnutí to píše "Požadovaný soubor nebyl nalezen". Tak nevím, co s tím... Jedině, že by mi ho poslal někdo, komu jde stáhnout nebo si ho stáhl už dříve.Zkus https://mojevlacky.cz/modely , tam jeden tmavě zelený ČD Bdmtee je.O jiném nevím.
A jsi tam zaregistrovaný?Tento jsem taky našel, ale při pokusu o stáhnutí to píše "Požadovaný soubor nebyl nalezen". Tak nevím, co s tím... Jedině, že by mi ho poslal někdo, komu jde stáhnout nebo si ho stáhl už dříve.
Ano jsem.A jsi tam zaregistrovaný?
Staženo, nalezeno v balíku, fungujePak je vlastně ještě jeden v balíku vozů ORCZ...
Zobrazit přílohu 34094
Ale cukrovar v Dolanech je na tom finančně dobře, má i svou výtopnu. Navíc areál je to zozsáhlý a tak měšťané (akciunáři) nechali v Německu kolem roku 1920 pořídit tuto nádheru. Nikdo ještě netušil, že přijde krach na burze v USA.No ono v tý době se malý posun prováděl spíše vrátkem nebo koňma, parní mašinka byla dost drahá.

OpravenoZdravím, kde seženu ČSD Bymee, popř. ČD, ale v tmavě zeleném nátěru? Děkuji