Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Na německých webech se jen stačí zdarma registrovat, ale nějak jsem si nevšiml, že by tam byly vozidla, pokud se týká spřáhel, nějak zvlášť v pořádku, většinou je to "každý pes, jiná ves". Myslím si, že je opravdu ideální si vozy přepočítat. Tabulka je k mání na stále stejném místě a je to záležitost chvilky.

Bohužel jsem potratil část velmi staré produkce do Msts. Vše se dá nějak nahradit novějšími modely. Jediné co se mi nepodařilo sehnat jsou Modely lokomotiv 475.1 od Hummusa. Stahoval jsem je odsud http://xtrain.alsat.sk/msts/steam/s475-1.htm.
Ze záloh jsem dal dohromady Brněnskou 475.101 a tuším neprovozní přerovskou 1142. Ale nemám děčínskou 179 a plzeňskou 111. Nemáte je někdo založené v trainsetu, a byli by jste ochotní je poskytnout??

Modelář Pikku uveřejnil sice něco ze své dílny, ale budou (ovšem až za nejaký ten čásek) to lokomotivy již dnes neexistující zástupci jednotlivých výrobních seríí. Což já bych radši tyto reálné lokomotivy. Díky za odpovědi.

Zdravím přátelé. Rád bych vás zneužil, při pomoci s hledáním těchto skinů. Byl bych vám velice vděčen, za každou pomoc.

cd_Servis\Servis120.eng
zssk_b_graf\zssk_B_graf.wag
zssk_Eanos\Zssk_Eanos_uhlie.wag
zssk_Ampeer\ZSSK_AMpeer.wag
zssk_BDshmee2\zssk_BDshmee.wag
zssk460\460H.eng
zssk460\460v.wag
zscs131\zscs_131043.eng
zscs131\zscs_131044.eng
Zsskc_Eanos\Zsskc_Eanos_849_prazdny.wag
Zsskc_Eanos\Zsskc_Eanos_222_prazdny.wag
ZSSK_Ampeer\ZSSK_Ampeer.wag
zssk_Bmee_2\zsskbmee2.wag
zssk_Bmeer2\zssk_Bmeer.wag
zssk_362\zssk_362005_08.eng
mav_EC_pack\mav_Dms.wag
zssk_Hbis\zsskhbis2.wag

Edie: zssk_b_graf bol kedysi na duuso.demmsts.sk ale už tam nieje, zssk_Ampeer je na spomínnej stránke, ďalej BDshmee a Bmee skús u Johnza, zssk460 na trainsim.cz.

Jinak, už hledám jen toto:
cd_Servis\Servis120.eng
zssk_B_graf\zssk_B_graf.wag
zssk_Eanos\Zssk_Eanos_uhlie.wag
zssk_Ampeer\ZSSK_Ampeer.wag
zssk_BDshmee2\zssk_BDshmee.wag
Zsskc_Habbillns\ZSSKC_Habbillns_EK.wag
zssk_B_2\ZSSKvagB2.wag
zssk_Bmeer2\zssk_Bmeer.wag
zssk_362\zssk_362005_08.eng
mav_EC_pack\mav_Dms.wag
Zssk_Hbis\zsskhbis2.wag

Tak, už mi chybí snad jen poslední složka. Bohužel, CB mi tu chybu neodhalil, jinak bych to už opravil. Chybí mi složka csd_m144\701.eng, neměl by to někdo na HDD? Děkuji.

Zdravím, vím že nejsem první ani poslední, ale chci se optat zda-li někdo víte, kde stáhnout vlakovou soupravu pendolíno nebo 451. Docela mi ve hře chybějí tyto dva vlaky a nenašel jsem zatím link na stažení. Předem díky za odpovědi a nezlobte se, že opět píšu téma o těchto dvou vozidlech i když už tu něco podobného je.

Back
Nahoře