Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Prosím laskavě o pomoc.
Hledal jsem googlem různé chybějící modely a narazil na tyto problémy, kde nevím jak dál.

1) CSD Tatra vozik a CSD Tatra 14_52 : našel jsem odkazy, ale ani na několikátý pokus i s pomocí různých manažerů se mi je nepodařilo v pořádku stáhnout. Neví někdo o funkčním odkazu, případně může poskytnout přímo modely?

2) u polských modelářů " ts-studio " : nedaří se mi stáhnout balíčky PKP_401Z, PKP_Gbs_exOBB, PKP_Gkks a PKP_Gs. Vždy mne to vyhodí na nějakou pl stránku (jakoby obdoba "ulož.to"), kde mám však pro stažení opsat nějaký kód (logické), který se mi ale ani za boha nezobrazí. A stejný problém nastal, i když už jsem se na těch stránkách chtěl zaregistrovat. Tady tedy taky prosím o nějakou formu výpomoci

3) Existuje vůz Eas-u ve správě ČD Cargo??? V jedné z aktivit se mi objevil ložený šrotem, ale ten klidně oželím a nahradím vozem ČD.

Předem děkuji za případnou pomoc

U ts-studio.pl zlobí otevírání stránky v rámci (pojem z html). Při kliknutí na žluté tlačítko Download u modelu přidrž klávesu Shift. Server hostuj.net se Ti otevře v novém okně a tam už je potřebný obrázek s kódem čitelný a download funguje celkem rychle i bez registrace.

to Honza Ungrman:

mockrát díky za pomoc!!!

"Poláky" se mi dle Vaší rady podařilo stáhnout, kromě PKP_401Z - Podany plik nie został odnaleziony... (Prawdopodobnie plik wygasł z braku aktywności lub został usunięty przez właściciela.) - no budu zkoušet dále

A drezínu Tatra a vozíky jsem taky s pomocí FDM stáhnul

Ještě jednou děkuji

Jinak i já jsem taky v úzkých, nevíte prosím někdo kde byly vozy ČSD R AZA? Mám tucha, že u Jiříka TK, jenže tam už není z rozchodu 1435 mm nic a já mám tyto vozy ve všech aktivitách z dob ČSD a teď páchám Read Me k aktivitě R 990 dle GVD 2011 a ten vůz stál v Rosicích u muzea.
Dan

Ahoj, Jo přesně ty myslím, smutné je, že jsou u kámoše a ještě pod názvem aktivity Dan J. a já si nemohl zaboha vzpomenout, kam se přesunuly.:D:D:D:D Prostě finišuji na vánočním dárečku v podobě balíku aktivit a už mi z toho hrabe, tvorba aktivit samotných je ok, ale za dobu co jsem začal onen balík tvořit, tak se spousta skinů, modelů, přemístila, takže to musím celé poopravovat a tím přepsat Read Me u všech aktivit co mají vyjít v onom balíku. A tvoření Read Me mě absolutně nebaví a mám k tomu vrozený odpor.:D:D:D:D

V Readme k M286.0020 a 0022 je uveden O. Janiš. Ale na jeho stránkách skin nenajdeš.

Dobrý den,

prosím vás, nemá někdo nafocenou bývalou pražskou Bertuli 749 146-7?

Díky za odpověď

Zdravím, ať gůglím ,co gůglím ,nemůžu Ludmilku volně ke stažení najít, teda DB BR 232, vím jen že je v německých addonech, ale máte páru někdo prosím, kde by mohla (mrška) bejt?? díky:)

Zdravím,
na polských stránkách TS Studia nemůžu stáhnout vozidla PKP Sis (P) a PKP Sis. Pořád mi to píše že soubor nebyl nalezen. Potřebuji je do Danovy aktivity.

Ahojte ľudia. Mal by prosím vás niekto možnosť zohnať typový výkres k TEŽ 425.9? Prípadne kde by sa dal stiahnuť, ak existuje na nete. Na protopychoch nieje a nikde inde som ho nenašiel.

Bylo u Jiříka TK. Nyní bohužel... Škoda, že ty modely nezůstaly ke stažení. Ale je to rozhodnutí, které neovlivníme.

Back
Nahoře