Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Je to repaint,model je Bee od DEMa.okna a interiér je řešen tak jak to vidíš na screenu.Bo jelikož tu nelze použít alfy bo by byli vidět kupé,tak by to bylo takto a model od Rada Rabatina,tedy původní Apee,použít nelze.Z důvodu špatného rozložení textur a to ještě pouze 1024x1024.Tak jsem to dal na model Bee od DEMa.jinak je odkaz na vnitřní pohled z cestujicích ve wagu.Ten bude takto vypadat
01.jpg

Lukáš

WLABmz mám taky,ale je tam je napytel textura,to víš skin na německej WLABmz173,druhá strana je stejná,jen má mín oken,ale klasická fotka boku tam přidat nejde aby vycházeli mezi okna ten velkej vůz:wlabmz msts.jpg

Ví někdo kde je ke stažení originál modelu ze kterého je naskinována naše ČD 680?

Je to španělský model jednotky Alaris z roku 2003, ke stažení na stránkách www.trensim.com . ) V readme repaintu je to uvedeno, včetně autora modelu Risso- Domingueze. Je to třídílná jednotka, a má na jediném vloženém dílu pantografy (zřejmě nealfovatelné) , takže pokud to nikomu nebude vadit, je samozřejmě možné mít pendolino s pěti pantografy :)

alaris.gif

Ahoj.
Chlapi existuje kabina pro ČD 943 v noční verzi? Denní mám, pokud jo, mohl bych o ní poprosit. Předem díky. Dan

Jo a ještě jedna otázka, nevím kdo tu prezentoval 460 v najbrtu, jak to s tím panťákem vypadá? :) Čekám ještě na nějaké nové kousky, pokud se ke mně dostanou :) a pak pustím ven Vltavu GVD 2014.

Ano, o této moc pěkné kabině vím, ale ja na 843 a tuším je to reko kabina, já ji používám pouze na najbrt vozy.
na 943 je snad stejná jak na 843
A co ty vrata uprostřed na přechodovou plošinu :-) Proto používám tu 943 zde: http://skerycek.xf.cz/index.html . Jenže ta je z dob, kdy snad nebyl ani MSTS bin a tak mne napadlo, jestli ji někdo nemá vyrobenou noční verzí. Další chybu, kterou jsem u vozu ČD 943 zjistil je pohled z bočního okna u fíry, pokud se vykloním ven (šipka) tak čumím před vozem. Je tam chybka v eng souboru v řádku:
HeadOut ( 1.7 2.8 11.3 )
HeadOut ( 1.7 2.8 8.2 )
Dá vám to sem, kdyby někdo nevěděl co opravit, po přepsání hodnoty je pohled v pohodě.

Back
Nahoře