Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Dobrý večer, pánové. Prosím Vás mám otázku. Dá se někde sehnat:
ZSSK Aeer Blonski
ZSSK WRReer Blonski
ZSSK Bdghmeer

eventuálně, pokud někde byl a už není ke stažení, nemohli bysme se nějak dohodnout?

Brát prosím s hodně velkou rezervou,to bylo jeden den při nudě to Bcmh.Model z ProTrainů nacht zug. Co se týká Bdghmeer,nafocený by byl.To samé i Bcmh,Bcmz834 zatín nafocené není,ale plánuje se.

SK_WSBA Bcmh.jpg

Tak jestli mluvíš o té neskutečné omalovánce,tak prosím.Navíc Bcmh není kontctrukce uic-x ale uic-z.Dále tomu Bcmh nesedí vůbec okna,pokud se koukneš,tak Bcmh má okna uprostřed vagonu půlený.Protože tam jsou tak zvané 3 rodiné kupé.Takže ten dánskej model opravdu bych asi nee teda.

To je Dánska stránka, ale je tak mimo, že som sa o ňom ani nezmieňoval....O PT verzii viem tiež, ale to je Pay.....Takže normálna verzia nie je.

Přesně jak píše Dem,je to placený model DB_NZ_Bomz a tudíš private a tohle riskovat nechci.I když jako ještě to není hotové,abych to poslal němcům na zkouknutí a popřípadné povolení.Ale stím asi nepočítám že by povolili placený model na skin BCmh.
Tak jak koukám tak už to není placené,už jsou volně ke stažení http://www.xxhv.de/ v sekci MSTS-material/wagen/moderne Reisezugwagen

Čaute,
Dajú sa ešte niekde stiahnuť skiny 750/753/754 žsr ktoré boli na vlaky.net ? Keď ich chcem stiahnuť presmeruje ma na inú stránku ktorá už neexistuje.

Dá se někde stáhnout výše uvedená aktivita Mn 95061? Download na stránce je nefunkční :-( Dík předem

Dobrý den, mám na vás prosbu o radu. Chystám aktivitu a chtěl bych se zeptat, jestli mi můžete poradit, které lokomotivy ze seznamu jezdí na naších kolejích. Neznám žádnou stránku, kde bych našel lokomotivy ČD, které jsou ještě v provozu. Předem vám děkuji za radu a moderátorům se omlouvám za to, že jsem to napsal asi do špatného vlákna.

Seznam lokomotiv:

ČD 163 039-1 Najbrt
ČD 163 043-3 vlakem na Euro
ČD 163 072-2
ČD 163 074-8
ČD 163 079-7 Najbrt
ČD 163 091-2
ČD 163 093-8 ČEZ
ČD 163 094-6 InKarta
ČD 163 100-1 Najbrt
ČD 163 234-8
ČD 163 244-7