Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

JJ, dokonce mají směrování na PKP zvuky, které používám. :-) Jen ten nějaký poloelektrický vagón v balíku je pro mne neznámou. Už dělám Ex 352 Jan Hus 2011. :-)

Zaujímava stránka, sú tam dokonca nejaké Vectrony s kabínou a zvukmi, vrátané najnovšieho PSZ a PKP Cargo. A našiel som tam aj Regiojet 193-206 v balíku "Regiojet pack".

Jenom bacha, většina Vectronu je pro OR, ne pro MSTS, zrovna ten PSZ je pro OR. Tedy pořádně čtěte pro co ta mašina je.

:) Jen ten nějaký poloelektrický vagón v balíku je pro mne neznámou. :)

To jezdí v Německu a hlavně ve Švýcarsku. Ekologie nadevše, tak si takhle příštipkaří. Jsou to jídelňáky, mají tam elektrický "šporhelty", tak aby nezakuřovali tunely naftovejma splodinama. Hlavně společnosti obsluhující linky TEE.

Díky za objasnění, jen mne to přivádí k smíchu, na světě tolik fabrik, ropných rafinérií a ten kouř z jídelňáku už to fakt vytrně. :-) Tak mi to připomíná paradox u nás v Ostravě Ravanicích, za cestou Nová Huť (dnes Mittal) a neustále se řeší kdo čím topí v rodinných domech... :-) Jinak rozchodili jste někdo ten vagón z toho balíku Eas, já ne, ani po zkrácení názvu. :-(

Díky za objasnění, jen mne to přivádí k smíchu, na světě tolik fabrik, ropných rafinérií a ten kouř z jídelňáku už to fakt vytrně. :) Tak mi to připomíná paradox u nás v Ostravě Ravanicích, za cestou Nová Huť (dnes Mittal) a neustále se řeší kdo čím topí v rodinných domech... :(

Přesně! No ale zase, někde se to začít řešit musí. Ikdyž nutno podotknout, tohle řešení napájení funguje na trasách TEE už víc jak padesát let.

Jinak rozchodili jste někdo ten vagón z toho balíku Eas, já ne, ani po zkrácení názvu. :(

Stáhnul jsem si balík, udělal soupravu ze všech vozů DBSR a hlásilo mi to tutéž chybu (jen u vozů Ealon, Eanos). Když jsem zkrátil názvy na max.30 znaků (např. DBSR...erc.wag na DBSR...er.wag, DBSR...ures.wag na DBSR...ur.wag) a upravil taktéž řádek Wagon uvnitř wag, consist se načetl v pořádku. Z toho usuzuji, že MSTS "pobere" max. 30 znaků dlouhý název pro eng/wag.

Prosím vás, netušíte náhodou někdo, kdo je autorem skinů motorových vozů ŽD 810.141 a ŽD 810.221? V archivech se skiny nejsou přiloženy soubory read me a tak absolutně netuším, o čí práci se jedná a nejsou nikde dohledatelné. Děkuji!

Na jednom screenu na webu jsem našel v popisu, že je napsaný Blažovák. Ale jestli to je opravdu autor, to nemohu zaručit.

810.221_ZD.JPG

810 i 010 ŽD jsou v balíčku 810 od Pikka ... konkrétně tedy 810 435 a 010 432. ;)

Jen škoda, že tento balíček nikdo dál nerozvíjí, všudypřítomných krabiček přeci není nikdy dost ...

Back
Nahoře