Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Ahoj, tak to dopadá, když má někdo megatrainset a tvoří aktivitu, nevíte odkud mám tuto mašinku:
DB 714.002-3
DB 714002-3.jpg
Buď jsem slepý jak patrona, ale na The Train DE ji nemohu njít a ma Austria Comunity taky ne..., tak fakt nevím. :-)
Dan

Dane tomáš jednoduché.....Keď je to malované tak theTrain....Keby malo fototextury tak je to asi z ProTrainu.

Ahoj, nevíte kde stáhnu zvuky k tomto čmelákovi?
cme4666.jpg
Tedy pokud chci zachovat originální směrování dle autora, kde je smerováno na snd CHME3 a kabina taky CHME3. Zatím to mám na 770tku. :)
Dan

Ahoj, o těch vím, ty jsou přímo do složky s mašinou a není to on, Hekl má taky v balíku zvuky na CHME3, ale s jinou koncovkou, v eng ruského čmeláka je směrováno takto:

Kabiny:
CabView ( "../../common.cab/cabCME3/CME3.cvf" )
Zvuky:
Sound ( "../../common.snd/sndCME3/CME3eng.sms" )
Sound ( "../../common.snd/sndCME3/CME3cab.sms" )

Oprava na směrování na 770 je záležistost pár minut (už jsem tak zatím učinul, ale zajímalo by mne, zda je kabiina na tento ruský stroj, ať koukám z okna na čumák CHME a ne třeba ČD. :-) Dále nastává problém, že:
1. chci tuto lokomotivu použít v aktivitě a nezučenému hráči, aniž by se hrabal v eng souboru padne MSTS se selháním kabiny.
2. pokud je v 1. díle použita jako traffic, schodí mu MSTS na lištu se selháním cesty k sms.

Dan

Volakedy dávno bola u nás kabína CHME3 ktorú robil Dušan. Dušan dal tú kabínu odstrániť. Takže ten model si nahraď do aktivity iným a kompletným.

Ahoj Dem.
On se mi perfektně hodí do aktivity z roku 1989 na železniční výstavu do Olomouce, více prozradit nemohu, vykecal bych scénář aktivity. Má někdo tu kabinu? Pokud ano poslal by mi jí prosím někdo na mejla salamandra5.dan@seznam.cz
Dan

Zdravím
Nevíte kde sehnat Herkulese OBB 2016 ? Hledal jsem i přes strýčka google,ale ani ten nepomohl.

Škoda, že si taky nenatáčíte do BandiCamu jak něco hledáte na googlu, byla by to zajímavá podívaná.
Zadal jsem do google "obb 2016 msts" a hned na třetí odkaz jsem klikl a tam našel:

TOTO
TOHLE
A TŮDLETO

Takže bych řekl, že si nic nehledal, nebylo by od věci si tu pohádku o strejdovi nechal. :)
Pokud hledáš ten co máš v trainsetu, bude to, jak píše MněNeznáš, z TBP.

Back
Nahoře