Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Zkoušel jsem IE, Microsoft Edge, Firefox, Opera ,Chrome, ale nic. Nemohl byste prosím někdo ten TsUnpack z ke-msts.eu hodit na uloz.to? Díky.
Hrášek

Dle prohlížeče Mozila je tam také vir tak problém je asi na mé a Hráškovo straně.
Nepochybně.
A od kdy samotný prohlížeč provádí virovou kontrolu? Chlapci, dejte si do pořádku systém, zbavte se nekvalitního antiviru, co generuje falešné poplachy a pokud toužíte po ochraně, kupte si něco pořádného.
Od free žádné zázraky nečekejte.

Ja antivír vyše roka nemám žiadny a systém žije svižne Ďalej.....Stačí nechodiť na pochybné weby, neinštalovať žiadne cracky. Ja si soft kupujem už istý čas všetko legálne a no problém.

Antivir je pouze jedna část z komplexní ochrany kterou dnes člověk potřebuje. Taky jsem se ničeho nebál a říkal si že to zvládnu, dlouho se i dařilo, ale pak přiletěla z nečekaného směru dvakrát po sobě trpká zkušenost s rusákama a jejich ransomwarem a dneska už nenechávám ani trvale puštěnou NASku :-/

Ja antivír vyše roka nemám žiadny a systém žije svižne Ďalej.....
Defender jde po instalaci OS NT6 v mém počítadle ihned po zakázání zbytečných služeb rovnou ven z disku jako první. Po něm následují další zbyteční otravové. Antivir funguje v některých případech naopak jako magnet na havěť, která právě přes něj získá přístupová práva do systému. Na mých kalkulačkách už hezkých pár let žádný AV neběhá. Škodlivé kódy se už dávno nepíší jako v dobách win 9x.

Díky ty už mám :). Ale víš jak máš u v aktivitě SC 506 v Ostravě na hlaváku ten RJ no tak kde jsi sehnal ty první dva vozy?

To víš, Dan není línej a prohledává internet. Také by ses mohl začít snažit. Navíc Dan testuje, tak je možné, že se na fotkách uvidí co není ještě zveřejněné.

Ahoj Dem.
Chci se zeptat, jestli bych nemohl hodit na úložiště mašinu LTE 217.001-8, která byla u vás na webu:
lte 2170.jpg
Potřeboval bych ji do aktivity na nákladní vlak s cereáliemi. Poslal bych ti SZ, ale máš to nějak bloklé. :-)
Dan

Ahoj, zoufale sháním tyto modely a chtěl bych někoho poprosit, klidně za úplatu, jestli by mě k nim mohl navést. Jedná se většinou o nefunkční odkazy a vy zkušenější je máte jistě dávno jako součást trainsetu ...
Jedná se hlavně o veškeré modely od Lubomíra, CD B 299 a JZ EC packy... Děkuji

Back
Nahoře