Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pravdepodobne nikde,možno doplnia znalejší.Ja zase zháňam skin 162.001-1.Neviete kde to stiahnem?Ahoj,
nevíte kde bych splašil Linta 846 od Leoexpressu? Na "Uložto" jsem našel jen fotky. A jinde jsem nic nenašel
Na FB-Open Rails John Railman,tam ich máš dosť.),a 560 máš v trainsete BP,ale len jednuNeví někdo kde bych našel kvalitní slovenskou 460 nebo 560?
Skus pikkov pack 814Ahoj nevíte kde bych stáhl Najbrt 814 Regionova?
Tam Regionovu v najbrtu nenajde. V najbrtu, pokud existuje, tak je neveřejná.Skus pikkov pack 814
Ahoj, soundy kde sehnat nevím, ale pro přečtení toho readme souboru stačí, když ho přejmenuješ z cti.mne na cti.txt, pak by to mělo jít normálně otevřít.Čau lidi, na těchto stránkách http://www.trainsim.cz/?mod=article&nod1=1&nod2=2&nod3=3&nod4=3 jsem našel pěknou parní lokomotivu 433 "Skaličák" a nevím, kde pro ni sehnat soundy. Readme tohoto modelu je bohužel ve formátu .MNE, ke kterému jsem nenašel program k otevření. Nevíte kde ty soundy jsou?
Díky, jdu hned vyzkoušet.Ahoj, soundy kde sehnat nevím, ale pro přečtení toho readme souboru stačí, když ho přejmenuješ z cti.mne na cti.txt, pak by to mělo jít normálně otevřít.
Z této stránky si stáhni v sekci Zvuky Parní lok jak balíček se sms soubory tak s wav soubory, oba nainstaluj pomocí instalátoru do common.snd....pěknou parní lokomotivu 433 "Skaličák" a nevím, kde pro ni sehnat soundy. Readme tohoto modelu je bohužel ve formátu .MNE, ke kterému jsem nenašel program k otevření. Nevíte kde ty soundy jsou?