Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Zdravím,
pokouším se o jednoduchou aktivitu s reálným EC vlakem.
I když mám docela početný Trainset, tak chybí toto (všechno ČD) :
Aee 140, Bdpee 231, WRmz 817.
Jsou vůbec vytvořeny ke stažení (na mnou používaných stránkách jsem je nenašel) ?
Předem děkuji za info.

Zdravím,
pokouším se o jednoduchou aktivitu s reálným EC vlakem.
I když mám docela početný Trainset, tak chybí toto (všechno ČD) :
Aee 140, Bdpee 231, WRmz 817.
Jsou vůbec vytvořeny ke stažení (na mnou používaných stránkách jsem je nenašel) ?
Předem děkuji za info.
Aee 140 by se mohl dát nahradit Aee 145-005, 152-016 Najbrt nebo Aee 140-003 ve verzi "ING". Pak se dají stáhnout i v barvách zelená / bílá.
Je dobré se podívat na katalog https://msts.virel.eu/ a případně zkusit stránky, na něž je směrován odkaz. To samé další modely.
Bdpee 231 - nemá být náhodou Bdmpee? To by pak pomohlo třeba toto: https://pikku.msts.cz/vozyORTS.html
WRmz 817 se dá nahradit např. WRmz 815 ve stříbrném i modrém provedení.
Samozřejmě je správné si stránky s dobrými modely uložit do záložek nebo podobně. :cool:

Zdravím
a děkuji. Náhrady jsem našel, katalog Virel používám běžně. Všechny stránky s modely, odkud stahuji, mám uložené. K vozu Bdpee 231 :

Vůz Bdpee231 ČD​

Vozy řady Bdpee²³¹, číslované v intervalu 61 54 20-71, jsou řadou osobních vozů druhé třídy z vozového parku Českých drah. Všechny vozy Bdpee²³¹ vznikly přestavbou 35 vozů řady Bp²⁸², kterou provedly v letech 2015 až 2016 firmy Pars nova a ŽOS Trnava. Wikipedie

Ještě jednou děkuji za odpověď.

Zdravím,
neví někdo, prosím, kde je ke stažení cd_362161_jakolev_hk ?
Našel jsem jí jedině u Malarda, ale antivir mne tam nepustí, protože jsou stránky údajně zavirované.

Comodo na jeho web neříká nic. Možná je problém, že jsou ty soubory samoinstalační .exe a to některé antiviry nedokáží vydýchat.
Prohledal jsem po návštěvě všechny záznamy a nic podezřelého tam nemá. Možná bude snazší ten antivir na pár minut vypnout.

Zdravím,
díky za infa k cd_362161_jakolev_hk. Vyřešeno - loko poslal ochotný člen tohoto fóra.

Zdravím,
hledám loko 810.602-3 v nátěru GW Train. Jestli se nemýlím, tak byla u Jacka ....
Ale stránky jsou nedostupné. Najde se dobrý člověk, který poradí nebo snad dokonce pošle ?
Předem děkuji !

Zdravím
a prosím o info, zda a kde je ke stažení CD Btu 655. Mám k němu jen ladění do OR. Podle pátrání byl u Jacka, ale ten web je zřejmě mimo provoz ... :(

Jackův web normálnĕ funguje, alespoñ než jsem odjel na dovču, tak fungoval.

Edit:
Teđ kontrola přes mobil a web normálnĕ jede.

Díky, ale prosím Tě, můžeš mi poslat odkaz.
Já zkouším : msts.jacek-modely.cz a to mi nejde. Dík.

Back
Nahoře