Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Zdravím,nemal by niekto slovenskú gorilku 350 007 v nátere na obr.,autor skinu John Railman,bola na uložto,teraz je Linkversite,nástupci uložto,ale chce to registráciu a nejakých 53USD na rok,čo ako v žiadnom prípade,to radšej prispejem autorovi,ale ten ju už nemá,zmizla spolu s jeho účtom.Nebol by niekto tej lásky a posunul mi ju,prosím?

Přílohy

• 350007-1.jpg
    350007-1.jpg
    212.4 KB · Zobrazeno: 0
Ahoj.
Měl by někdo k dispozici ve svém trainsetu tyto vozy WLABmz, zejména vůz WLABmz Nightjet?

Na stránkách je k dispozici ke stažení, ale po spuštění aplikace instalace, (nebo i stačí extrakce) hlásí chybu 0x8096002A a popis chyby není k dispozici.
Vím ale, že před rokem bylo vše v pořádku.
S ostatními aplikacemi či extrakcí obsahů u jiných vozů není problém.

Děkuji za případnou výpomoc

copertina.jpg

Tak souborem to rozhodně není.
Aktuálně staženo z uvedeného zdroje, instalováno do tempu a po zběžné prohlídce vloženo do trainsetu.
Open Rails 2024-03-16 07-27-39.jpgOpen Rails 2024-03-16 07-28-11.jpg
Musím však upozornit, že nastavení těchto vozů nemá s OR společného vůbec nic, jde o původní MSTS soubory. OR to sice ochotně načte a táhnout za loko se dají. Ale to je asi tak vše.

Velice zvláštní.
Nutno znovu podotknout, že před rokem mi to šlo nádherně.

Teď to stáhnu, otevřu soubor a je tam aplikace, fotka a readme.
Spustím aplikaci =error 0x8096002A
extrahuji aplikaci, error 0x809....
tak extrahuji celý soubor.
Error 0x8096002A.

Zkusil jsem stáhnout a instalovat případně vložit do trainsetu jiné vozy a v pořádku.
Jen tyto WLABmz jaksi nemají zájem.
A to jsem ty WLABmz stáhl X-krát, vždy stejný výsledek.

Byl by někdo ochotný a poslal mi hotovou složku těchto lůžkáčů?
Nevím si jinak rady.

Ahoj. Odkud ty vozy jsou? Tuhle stránku neznám.
Popravdě, člověk stále a stále objevuje nové a nové stránky, které obsahují vozy, které člověk hledá i roky :D.

Na Googlu si vypíši nějaké formule a časem v sekci obrázky najdu nějaký ten vůz, tak rozkliknu odkaz a proklikávám se postupně až ke zdroji.

Tyto lůžkáče jsem našel na screenshotu nějakého videa z YT.
A šup klik sem, klik tam a byl jsem u zdroje.
Někdy to hodně pomáhá, když člověk neví, kde hledat :)

Třeba ČD WLABmz826 jsem našel po pár letech na nějaké fotce a pak zjistím, že to jsou Němci.
Tak hned stahuji a o další 2 roky později poláci vytvoří WLABmz826 i s Bcmz-tama na svém PKOR i s originálními zvuky.

Tak souborem to rozhodně není.
Aktuálně staženo z uvedeného zdroje, instalováno do tempu a po zběžné prohlídce vloženo do trainsetu.
Zobrazit přílohu 37548Zobrazit přílohu 37549
Musím však upozornit, že nastavení těchto vozů nemá s OR společného vůbec nic, jde o původní MSTS soubory. OR to sice ochotně načte a táhnout za loko se dají. Ale to je asi tak vše.
Tak vozy snad nic jiného nedělají ne?
Jestli to dobře chápu.
Funguje tam otevírání dveří a když jsem si instaloval vozy z PKOR, včetně WLABmz ČD, tak si tento Nightjet vzal taktéž zvuky od PKOR.

Pamatuji si, že jsem to tak tehdy měl.

To by měly být ty autovagony :)

Edit: Popřípadě jestli to nenasměruje přímo na vagony, tak jsou určitě na tomto německém foru.

Back
Nahoře