Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Dobrý večer nemá niekto nahodou autovagony od aktivity na trati 321 EN 443 Slovakia alebo kde by som ich mohol najst Ďakujem
Nebo si můžeš změnit řazení vlaku (consist) změnit např. v TSRE5.

Například máš aktivitu vlaku EN443 a máš přidělenou soupravu „JK_en443_hrac” ale v řazení ti chybí lehátko (unknown) do Mukatschewa např od Ciko studia, a nevíš kde hledat, tak si tam dáš např. slovenské lůžko např. WLABmee 71-90 003.

Cestou křižuješ např. ve stanici Poprad-Tatry Ex 600 Tatran v podání JK_ex600pt a chybí ti vůz ZSSK Bdghmeer. Zrovna ten se najít dá, ale dejme tomu, že nenajdeš, tak si tam vložíš slovenské BDs a máš to vyřešené.
V aktivitě se ti na Ex600 Tatran zobrazí v soupravě BDs-ko :).

Je to jen řazení vlaků a nemění to nic na chod aktivit.
Úplně v klidu (je to nelogické), ale v klidu si můžeš místo náklaďáku postavit polské pendolino a v Ostravě uvidíš místo náklaďáku ED250 :D.
Samozřejmě pokud tam UI souprava bude šibovat, úplně v klidu se to ED250 rozpůlí a bude se chovat tak, jako by tam byl náklaďák.

To by měly být ty autovagony :)

Edit: Popřípadě jestli to nenasměruje přímo na vagony, tak jsou určitě na tomto německém foru.
Stačí na Google napsat Msts DDm 915 a uvidíte kolik autovozů se vám ukáže (hodně od Němců) a jsou na nich i auta.
Na co táhnout také furt prázdné DDm-ky...
V TSRE5 výměníme v „sv” DDm-ky a je to.

Nazdar chlapi, nakoľko je nefunkčný odkaz na modré Lego 704 002 mohol by som niekoho ochotného poprosiť o zaslanie ? Ďakujem. Ide o toto:
672197.jpg

To by měly být ty autovagony :)

Edit: Popřípadě jestli to nenasměruje přímo na vagony, tak jsou určitě na tomto německém foru.
Doporučuji tyto. Ať se nevozí stále vzduch ...

Ahoj.
Hledám tento vůz a vyskočili na mně pouze dva odkazy směrované na stránky s fotkami vozu a jeho výletů.
Kdysi dávno jsem tento vůz (nebo snad s jiným ev.číslem) měl na jiným exteráku.
Má ho někdo v trainsetu, že by mi ho přeposlal či poslal odkaz na stáhnutí?
Děkuji.obrázek_2024-04-09_140221449.jpeg

Ahoj.
Hledám motorový vůz ZSSK 813 (bageta).
Výsledné odkazy mě odkazují na ulož.to.
Mohl by se někdo podělit se složkou či poslat funkční odkaz?
Dík.

Vozy tam byly nahrané znovu s verzí odstavené noc, jestli to někdo tahá z odkazu z Katalogu, nemusí to fungovat.

Back
Nahoře