Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

To by mělo být součástí archivu lokomotivy. "Spoločný archív" ze stránek msts-rw.cz obsahuje pouze soubor 'svetlaCZ1_754.inc'. Možná by stačilo příslušný řádek v ENGu upravit do této podoby, ale to si musíš vyzkoušet sám.

To by mělo být součástí archivu lokomotivy. "Spoločný archív" ze stránek msts-rw.cz obsahuje pouze soubor 'svetlaCZ1_754.inc'. Možná by stačilo příslušný řádek v ENGu upravit do této podoby, ale to si musíš vyzkoušet sám.
Máš pravdu, ale klasika CZ1 asi správně nebude - ten FA pro světla a podvozky je, minimálně u ostatních 75X jsem měl ten pocit, že jsou ty doplňky ujeté o kousek na stranu. Ale vyzkoušet to můžete. ;)

Ahoj, hledám kabinu pro řadu 125.8. Web Somatka už bohužel dávno nefunguje a v záloze Somatko a spol. na stránce Moje vláčky bohužel není. Nezaslal by prosím někdo? Díky moc! :-)

Zdravím, sice nehledám vozidlo jako takové, ale stáhl jsem si 151.006 do MSTS. Ovšem po nahrání se mi stroj spustí s výhledem, že čelní okna jsou černá, čili pohled z kabiny do ničeho. Nevíte někdo, co s tím, popřípadě nemáte někdo funkční tento stroj a poskytl mi jej nebo to, co je třeba opravit? Díky moc.

Dobrý večer, vážení členové fóra!
Hledám motorový vůz CD_943, který kdysi existoval na ULOZ.
Ale už dlouho se tam nedá nic stáhnout.
Má pro mě někdo odkaz ke stažení nebo mi může poskytnout vozidlo?
Předem děkuji.
Dobrou noc přeje

Meinhard

Dobrý večer, vážení členové fóra!
Hledám motorový vůz CD_943, který kdysi existoval na ULOZ.
Ale už dlouho se tam nedá nic stáhnout.
Má pro mě někdo odkaz ke stažení nebo mi může poskytnout vozidlo?
Motorový vůz 943 určitě nenajdeš, protože se jedná o řídící vůz, takže bez pohonu. Jinak zde je odkaz CD 943

Ahoj, prosím, kde se dá stáhnout tato kabina na 750/3 z obrázku na níže uvedeném odkazu? Asi byla v trainsetu BP, ale ten momentálně nemám k dispozici.
Děkuju

Zdravím, je veřejný nějaký skin na polonizovaného ČDC pershinga, který je kompatibilní s klasickým ORTS (nikoliv ORCZ)? Popř. kde ho stáhnu?
Předem děkuji

Potenciální místo uložení kabiny 750 neznám, ale mám ji v archivu jako balíček cab750160.zip. Uvnitř je textový soubor čti.txt s podpisem Zababa. Soubory jsou z roku 2010.

cab750.jpg

Back
Nahoře