Editor úkolů

Dan J. napsal:
Ahoj, měl by to být Activity Editor - FIX, jestli mne paměť neklame a najdeš jej zde:
http://mlasevic.ic.cz/?start=10&change=&adata=.%2Fadmin%2Fdownload.php
Dan

Dane,
děkuji, můj učitel-zatím neprozradím ;)mně jej také doporučil a konečně se mohu v aktivitě orientovat.
I tak děkuji moc.
Mirek

Zdravím všechny,
mám problém s AE. Při tvorbě aktivity šlo všechno bez problému, ale když jsem AE zavřel a znovu otevřel, tak se mi při simulaci nezobrazují vlaky ikdyž je zatrhnuto zobrazovat označení vozidel. Nepomohl ani restart. Při tom při simulaci se AE chová jako kdyby tam vlaky byly, návěstidla blokovaná servisem 2 fungují správně, jen nejsou vidět označení vlaků.
Možná je to jen nějaká maličkost, budu rád za každou radu.

Tohle se mi jednou stalo, když mi havaroval editor aktivit. Pomůže reinstal MSTS nebo oprava v registrech, kdo to umí (já ne :D ) Ale pozor,nejprve odinstalovat BIN a před uninstall MSTS zkopírovat celou složku Train Simulator do zálohy a po nové instalaci MSTS zase vrátit zpět. Pokud se to neudělá, tak se poškodí všechny přidané tratě.

polabec napsal:
Už jsem dostal radu a odkaz na prográmek na opravu registru a zas to bez problému běhá:)

A kterýpak prográmek to je? Ať víme i my ostatní. Takováto odpověď, kterou jsi napsal, je celkem k ničemu...

Pavlíku ty, kterej ví snad vše neznáš AeFix, který najdeš u JOHNZe v Ostatních :?: ;)

Zdravím :-) ,
nevím zda jsem něco udělal špatně, ale kvůli nezobrazování úkolů a trafficů v editoru jsem si stáhl již zmíněný AEfix. Po nainstalování do implicintně zvolené složky v programu files a spuštění se mi však zobrazila hláška:
"DLL file could not be created. Probable cause of error is that you cannot write to the disk or directory sown above."
Po odklepnutí OK:
"DLL(s) not found or created"
Předpokládám, že chyba bude asi u mě, ale nevím co s tím. Děkuji za pomoc :-)

Tak jsem spustil ten AEfix jako správce, v jeho složce se vytvořil soubor .dll. Mám s ním něco dělat? Já že editor stále nepracuje jak by měl. Díky

Zdravím. Chtěl bych se zeptat. Když tvorím aktivitu, při tvoření trafficu, když mu nastavím, v čem se udává, resp. například 75 čeho? Díky, Lukáš

lukas matura napsal:
Zdravím. Chtěl bych se zeptat. Když tvorím aktivitu, při tvoření trafficu, když mu nastavím, v čem se udává, resp. například 75 čeho? Díky, Lukáš

A to myslíš Lukáši co?výkon, nebo vyčkávací bod?

lukas matura napsal:
Výkon, vyčkávácí bod je psán, že ve vteřinách.

Že by % ?! Ale určuješ tím rychlost traffic vlaku, když dáš třeba 100 tak traffic pojede max. rychlosti (ale né traťovou), rychlost traffic je omezená... Teď přesně nevim na kolik...

lukas matura napsal:
Asi, právě mne šlo ale o to, že jak mu mám nastavit(kolik) aby jel třeba 80?

No viděl bych to na cca 80-85 %. Max. rychlost kterou ten traffic pojede, zjistíš v consistu toho trafficu. Je tam udaj "MaxVelocity" je to v mílích. Takže krát 1,6 a máš rychlost v km/h. :)

manazer502503 napsal:
No viděl bych to na cca 80-85 %. Max. rychlost kterou ten traffic pojede, zjistíš v consistu toho trafficu. Je tam udaj "MaxVelocity" je to v mílích. Takže krát 1,6 a máš rychlost v km/h. :)

S tou rychlostí to je takto.Opsané z jiného vlákna:
MaxVelocity ( 2.77778 0.05556 )
Ten první údaj je maximální rychlost v m/s, ten druhý jsem nezjistil a tak jej nechávám tak. Z výše uvedeného vyplývá, že např. pro loko 350 činí tento údaj 44.44444 ( 160 : 3,6 = 44,44444 ).

Srandik32 napsal:
manazer502503 napsal:

S tou rychlostí to je takto.Opsané z jiného vlákna:
MaxVelocity ( 2.77778 0.05556 )
Ten první údaj je maximální rychlost v m/s, ten druhý jsem nezjistil a tak jej nechávám tak. Z výše uvedeného vyplývá, že např. pro loko 350 činí tento údaj 44.44444 ( 160 : 3,6 = 44,44444 ).

Ano je to jak píše Srandik , já sem trochu pomíchal 2 různé věci dohromady :eek: Omlouvám se za mylnou informaci :study:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře