Editor úkolů

latich

Pokladník
Mám problém s editorem úkolů.Při sestavování vlaku mi při volbě dieslových lokomotiv editor spadne.Program generoval chyby a bude ukončen.Poradí mi někdo co s tím?Dříve mě to nedělalo.Dík.S pozdravem latich

latich napsal:
Mám problém s editorem úkolů.Při sestavování vlaku mi při volbě dieslových lokomotiv editor spadne.Program generoval chyby a bude ukončen.Poradí mi někdo co s tím?Dříve mě to nedělalo.Dík.S pozdravem latich

Tak to si připrav hodně peněz, protože v tomto případě je každá rada drahá... :lol: :lol: Něco trochu pdrobnějšího popisu by nebylo?.....
Co třeba zkusit consisty sestavovat pomoci ConBuilderu?....

Mne to nedavno pri zvatcsovani a zmensovani mapky trate v dafult activiti editoru vypisovalo chybu ze program chce zapisovat do pamete na co nema opravnenie.Potom to spadlo a konec. Mne pomohol jedine format C.

Az na tolko penazi ta to nevyjde ;-). Ten problem som uz mal. Chyba je v ENG-u dieseloveho vozidla, ktore si v poslednom obdobi pridal. Ak nevies kt. to je, tak to bude zlozitejsie. Napr. si spust nejaku aktivitu cez Train Store (aby sa ti vycistil Trainset od eng-ov) a potom pracne kopiruj engy z T.Store do T.Sim napr. po radach (750, 751, ...) a skusaj kedy to sekne. Peniaze cakam na ucte :-).

Už jsem se s podobným problémem potýkal taky a vyřešil jsem to pomocí programu ConBuilder. Nechal jsem ho provést test všech loko které mám v trainsetu a potom pouze opravoval nalezené chyby. Od té doby zase vše běhá a můžu tento postup doporučit.

Rád bych se zeptal, jaké jsou požadavky na PC na tvorbu aktivit? Mám 2400MHz CPU, 512MB RAM, 128MB GPU a Acitivity Editor se beznadějně kousne při startu (nejdříve 15 minut na spuštění, při zadání nové a výběru tratě 45 minut a nic...resp. neodpovídá). Je to k trati Bratislava - Praha.

754.050 napsal:
Rád bych se zeptal, jaké jsou požadavky na PC na tvorbu aktivit? Mám 2400MHz CPU, 512MB RAM, 128MB GPU a Acitivity Editor se beznadějně kousne při startu (nejdříve 15 minut na spuštění, při zadání nové a výběru tratě 45 minut a nic...resp. neodpovídá). Je to k trati Bratislava - Praha.

Spuštěj v editoru pouze jednu aktivitu, s více aktivitami se zároveň prodlužuje čas načítání, já osobně spouštím editor přes Trai Store.

Ahoj, měl bych prosbičku,,, Vytvořil sem si aktivitu podle návodu, který sem našel na tomto foru ale nemůžu přijít na to, jak zobrazit koleje ve stanici, jako je tomu v návodu. Objeví se mi akorát celá trať s názvy stanic atd.. ale v počáteční stanici nemůžu dát soupravu na libovolnou kolej. Nevíte někdo jak podrobně zobrazit celou stanici?

Stisknout pravé myšítko, podržet a pohnout myší, funguje to jako lupa. Levé myšítko slouží na posun mapky trati. Stisknout, podržet a pohnout myší. Pokud se vše pohybuje pomalu a trhaně vypnout zobrazování názvů nástupišť.

Mirku, on má určitě jiný problém. Asi má Sedmočky nebo Visty a nečetl můj nový návod. :D
c25f75637c0af370e17adbfc2444e5c8.jpg

Když tohle udělá, uvidí koleje.
Ale pro hru doporučuji dát na vlastní nastavení, aby nebyly rozmazané textury.
Dále viz mé návody ve vláknu tratí, vlastně jsem to dal na své stránky sem:
http://www.semora.cz/msts/desatero.htm
Není to jen desatero, ale i tento návod.

Naposled editoval moderátor:
V Activity Editoru se ve Win7 nezobrazuje trasa

Zdravím,

s novým PC jsem nainstaloval Win7 (64-bit verzi) a MSTS, včetně MSTS-Bin atd. Udělal jsem si jednu krátkou aktivitu, vše v pohodě. Od jisté doby však AE při spuštění přepíná Win7 na základní motiv (basic) a po ukončení AE to přepne zpět. To by mi nevadilo, ale i když mám v AE v editoru úkolu zaškrtnuto zobrazení všech prvků (názvy stanic, trasové body atd.), nevidím křivku tratě! (viz screen v příloze). Bez toho se aktivity nedají tvořit. Čím se to změnilo? Nemůže to být tím, že jsem přepsal tools.ace v GUI? Zkoušel jsem i ve vlastnostech ikony nastavit "Spustit jako správce" nebo kompatibilitu s XP, ale to nepomohlo...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://robertschindler.uuuq.com/images/AE.jpg

Tak bylo to ono. Taková blbost! To by mě nenapadlo :-) Jak zjišťuji, tak nastavení Win7 má vliv na to, jestli si fíra nasadí čepici rovně nebo nakřivo nebo jestli auto v rally zatočí do zatáčky moc brzo nebo pozdě...

Ještě jednou díky!

Ahojky, mám dotaz. Nedá se nějak zvětšit editor úkolů? Myslím tím aby ty písmenka v něm byly větší. Pokud to jde, prosím o popis nebo odkaz, kde je to popsané díky.

Já bych doporučil nasadit si brýle na čtení a hned jsou písmenka větší. (Osobně vyzkoušeno)
Ještě odkaz, kde to sehnat:
Nejbližší oční optika, kde provádí měření zraku. :D

Naposled editoval moderátor:
Zdravím všechny,
při tvorbě aktivity mně najednou editor přestal zobrazovat na mapě všechny body, u kterých je událost vázaná na místo.
Myslel jsem, že jsem něco zvrtal, ale když už se neukáží v žádné z aktivit, tak je evidentně v editoru něco špatně.
Mám info, že prý existuje nějaký program na odstranění chyb v editoru.
Nevěděl byste někdo, co s tím?
Ono se to dost těžko opravuje, když ten bod prostě nevidíte a nevidíte přesně jeho dosah.
Děkuji mnohokrát za všechny přínosné podněty.
:)

Ahoj, měl by to být Activity Editor - FIX, jestli mne paměť neklame a najdeš jej zde:
http://mlasevic.ic.cz/?start=10&change=&adata=.%2Fadmin%2Fdownload.php
Dan

Back
Nahoře