Zaujímavosti z webu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Ono taky záleží jak je to dlouho a jaký je po tom autě hlad. Viděl jsem vozy i za 160 tisíc. Na první pohled dobré ale nikdo z fotky nepozná jak to vypadá zespoda a uvnitř. Nutno vidět a důkladně prozkoumat. Pokročilé znalosti kontrukce vozu taky nejsou k zahození. Další věcí jsou ještě náhradní díly. Dneska už to může bý problém...

Líbí se mi jak simulujou teplotu při stojícím vozidle. Před pár dny jsem taky ráno bral regionovu a když jsem stál a než jsem odjel, tak bylo všude teplo, na stanovišti 26°C, jenže po necelé hodině jízdy to bylo už jenom 16°C a za 2 hodiny jsem měl na stanovišti 4°C.:P Podotýkám, že venku bylo -20°C.:D

Díky Srandíku, žes to sem dal. Ono je opravdu tristní, že Rakušanky se zubama dojezdily už před dvaceti lety a teď jsou sem nasazovány rakve, které mají problémy s brzdama. Bohužel nejsou navrženy na takovéto tratě jako je Tanvald - Harrachov. Ale odpovědní si dál vozí prdele v BMV, co by si jezdili vlakama, když můžeme jezdit autíčkama, my na to máme. Pak se všichni diví, že jezdíme ve strašnejch sr.......ačkách typu B, BDs, A. Na regionálnich tratích je situace ještě horší.

Ahoj,podívejte se na Týden živě 371 ke konci je reportáž o zajímavém tabletu ovládání aplikací. Budeme někdy tak ovládat loko v msts nebo OR? S pozdravem laich

Back
Nahoře