Problém s bodem vyčkávání

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ctirad
  • Datum začátku Datum začátku
C

Ctirad

Host
Zdravím všechny aktiváře,
mám problém, když na začátku aktivity chci podržet návěst stůj, tak se mi podaří pouze pomocí servisu 2, umístěného za odj. návěstidlo a za ním 1. vyhýbku to, že asi 1/2 vteřiny svítí stůj, ale hned je volno. Tak jsem mezi tyto dva body umístil ještě bod vyčkávání a nastavil jej na 60, ale nic se nemění. Co dělám špatně? Poradí mi někdo? Jako fíra jsem jezdil, ale tady jsem úplný nováček, děkuji.
Ps: když chci měnit čas vyčkávání, otevřu to a ejhle, je tam znovu 0!!!

Ctirad

Vyčkávací bod potřebuje určitou vzdálenost mezi start bodem a end bodem path a stane se,že někde se to mezi návěstidlo a výhybku nevejde.Je třeba vytvořit trasu servisu jinak,např. s několika otočnými body s tím,že ten servis2 vypouštíš pořád dokola za sebou,aby byl pořád alespoň jeden v akci až do požadované doby odblokování návěstidla.

Ctirad napsal:
.........
Ps: když chci měnit čas vyčkávání, otevřu to a ejhle, je tam znovu 0!!!

Ctirad
Platí vše co bylo napsáno nade mnou, ale tady pozor! Pokud má fungovat WP (vyčkávací bod) musíš mít nainstalován update patch MSTS Bin nejlépe v poslední stabilní verzi. Jinak se čas WP nikam neuloží a je tam skutečně 0!

poison napsal:
Vyčkávací bod potřebuje určitou vzdálenost mezi start bodem a end bodem path a stane se,že někde se to mezi návěstidlo a výhybku nevejde.Je třeba vytvořit trasu servisu jinak,např. s několika otočnými body s tím,že ten servis2 vypouštíš pořád dokola za sebou,aby byl pořád alespoň jeden v akci až do požadované doby odblokování návěstidla.

Děkuji za rychlou odpověď, servis nechávám kousek couvnout a funguje to.
Zatím se učím, nainstaloval jsem si páru 475.1142, šlo to lehce, ale ještě nevím, jak nainstalovat 735 (Pielstick).

Back
Nahoře