S
smahel
Host
je-li zájem, ad http://www.smahel.wz.cz
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nedetailizmujme zbytočne. Na prvotinu je to viac než dobré ...Ivan.ps napsal:Super model s699.001, ale mne sa zdá, že tie oválne sklá na dverách sú menšie oproti originálu. Pôsobí to na mňa trochu divným dojmom. Neviem čo si o tom myslia ostatní.
No ono je lepší, když má každá řada svůj cvf soubor, protože v případě ladění se vyhneš zmatkům a nejasnostem - ace soubory jsou stejné, ale animace a ladění se může lišit.Vitas napsal:Mě to šlo sosnout bez probolému celé. Pěkná mašinka. Na co sloužili ty dva soubory co jsem kopíroval do common.cab? V cabu jsem neviděl oproti normální 230 rozdíl. Jak jse to stouhle lokomotivou teď? Už je po smtri, nebo se ještě nějak využívá?
"Martens" napsal: A pokud se nepletu, tak ta mašinka stojí v kopřivách ve Škodovce v Plzni a chátrá.
Martens napsal:.... a pokud se nepletu, tak ta mašinka stojí v kopřivách ve Škodovce v Plzni a chátrá.
To víš bez mědi co vykradli spoluobčané v Brně to nepojede. Možná dostane jen opravu vzhledu, ale střeva těžko.Jaroslav Skůra napsal:Martine, mašina ve Škodovce je, ale stojí v hale depozitáře muzea, samozřejmě neprovozníMartens napsal:.... a pokud se nepletu, tak ta mašinka stojí v kopřivách ve Škodovce v Plzni a chátrá.![]()