Skiny mates.zscs

tak tieto veci budu najblizsie na stiahnutie
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr179764_SFCAN165.jpg
ako vidite rychlostnik na mojom avatary tak rucicka je uz skoro na 100km/h aj ja pracujem s takym nasadenim ako tato dvojicka ale pomaly budem musiet brzdit pretoze prichadza znizenie tratovej rychlosti ktorym je skolsky rok

Len opatrne s tou rýchlosťou, nech to nie je na úkor kvality. Ta 362 012 blonsky ma červenú farby úplne nereálnu. Ide to do oranžova ale v reále je to sýto červená.

dem napsal:
Len opatrne s tou rýchlosťou, nech to nie je na úkor kvality. Ta 362 012 blonsky ma červenú farby úplne nereálnu. Ide to do oranžova ale v reále je to sýto červená.
nie nie na ukor kvality to rozhodne nebude a s tou cervenou daco spravim

dem napsal:
Ta 362 012 blonsky ma červenú farby úplne nereálnu. Ide to do oranžova ale v reále je to sýto červená.

Dem ono je to tak, že keď som to fotil pálilo Slnko ako sviňa :D
Inak musím povedať,že trošičku do oranžova ide len čelo práve kvôli tomu Slnku, ale boky sú v poriadku-teda červené :)

3michal napsal:
dem napsal:
Ta 362 012 blonsky ma červenú farby úplne nereálnu. Ide to do oranžova ale v reále je to sýto červená.

Dem ono je to tak, že keď som to fotil pálilo Slnko ako sviňa :D
Inak musím povedať,že trošičku do oranžova ide len čelo práve kvôli tomu Slnku, ale boky sú v poriadku-teda červené :)

Ale no, ved uz nevymyslaj zase:D Uz sme raz preberali a dal som kdesi do vlakna aj fotky, ze aj na slnku je blonsky ako hovori Milan. Vsetko je o vyvazeni bielej na fotaku, alebo naslednej uprave v editore:P Mne sa totiz zda, ze je to oranzove aj na bokoch a biela je zlta. Na 350 ke ide biela zase do modra. S tym sa treba pohrat v editore, alebo nefotit na auto vyvazenie bielej. Ale dost OT, uz totu raz bolo.

Nazdar! Jak tak koukám, tak zase přibude dost potřebných strojů. Dvojičky sme potřebovali. Konečně budeme moc pokrejt provoz na Slovensku. Pravdou je, že peršingů a es je pořád málo, ale to se časem zpraví...

Nepozrel som na okná na bočnici, skoro som si myslel že 263 007.Ináč pekné.

Back
Nahoře