Somatkova dielňa ( http://www.somat-msts.wbs.cz )

Somatko

Skladník
Založil som toto vlákno v ktorom budem prezentovať svoje už dokončené alebo rozpracované veci.
Takže hneď prvé nedokončené dielo:

ZSCS 742 256-1

eab0283fe6f564082164bbf2144cae06.jpg
f93350009ec7956a43007668a830c6f0.jpg

Naposled editoval moderátor:
RE: Somatkova dielňa (www.train-sim.wbs.cz)

Takže moje postrehy. Každý kus hrá inou farbou. Je vidieť že čelá si robil, ale boky si nechal s nejakej inej 742 od iného autora. Na kabíne si menil len tabuľku a logo ZSCS. Snaha sa cení, ale toto je ešte veľmi v dezolátnom stave. Keď sa chceš vyhnúť kritike ,tak ukazuj až to čo sa dá ukazovať a na čo sa dá aj pozerať. Nikto ťa nenúti hneď niečo dávať na verejnosť. Ale to je len môj názor keď to chceš mať takto tak v pohode, ale musíš potom rátať aj s negatívnymi ohlasmi.

Milan tie čelá sú robené skutočne z normálnych fotiek tejto mašiny to môžem potvrdiť. Je tam ešte veľa chýb čo sa týka farieb ako si písal, ale čelo je skutočne dané z tejto mašiny, viem to lebo som ju fotil ;-)

četli jste ten jeho příspěvek vůbec? Vždyť píše, že ještě není hotov. Když se podivám na ten krátkej čumák, tak to vypadá pěkně. Když to trošku mistr poladí a dodělá, tak máme dobrej skin. Jak se tu už několikrát omílalo. Nováčky třeba povzbudit a ne zdrbat. Takže Somatko pracuj, pracuj a až budeš hotov, zhodnotíme a řekneme na co dát pozor a bude to Ok.

Čouda napsal:
četli jste ten jeho příspěvek vůbec? Vždyť píše, že ještě není hotov. Když se podivám na ten krátkej čumák, tak to vypadá pěkně. Když to trošku mistr poladí a dodělá, tak máme dobrej skin. Jak se tu už několikrát omílalo. Nováčky třeba povzbudit a ne zdrbat. Takže Somatko pracuj, pracuj a až budeš hotov, zhodnotíme a řekneme na co dát pozor a bude to Ok.

Díky za povzbudenie a máš pravdu ešte nie je dorobený.
Boky ešte urobím predsa ich nenechám takto.Kabínu som menil celú.Michal Ti to potvrdí Milan lebo on ju fotil.

Ja som ho nezvozil, len hovorim, ze ked spravim nejaku malu robotu, to este nie je dovod na ukazovanie. Ked ukaze taketo nieco zase ale verejnosti tak nech sa necuduje ake reakcie to vyvola. To je ako keby som urobil kocku v 3dmaxe a ukazal to ze s toho raz bude masina.

To Michal,,ved som pisal, ze je vidiet ze cela robil. Totizto len to je vydiet ze bolo robene.( plus nejake drobosti)

Čouda napsal:
No vidíš že vieš hovoriť aj normálne.:D:D:D

No tak skin celkom dokončený už budem upravovať len interiér kabíny.
Takže môžete začať hodnotiť.

d74c987bbe8c8a192c987c3447711380.jpg
60e0ce76fb7c8e3f34a4eed838067d55.jpg

duuso napsal:
No vidíš že vieš hovoriť aj normálne.:D:D:D

Dusso nejenom hovořit, ale já normální sem. Jen si občas potřebuju "odskočit"...

Vyzerá to celkom dobre.Ale nárazníky a strecha mi tam nejak neladí..

Ahoj, moc pěkné, jen tak dál. Ale Dem má pravdu, zkus si ještě pohrát s nárazníky a střechou. ;)

Ta barva na kabině strojvedoucího je z fotek?? Mě příjde furt stejná. Jestli se pletu tak pardon. Ale jinak vypadá dobře

Nárazníky aj strecha trošku upravená.

d4b3bdaef1ee379e9cc09cafb4b4cecb.jpg
25eb9ae90ce6e2aa5930eb8c66a22a83.jpg
65d0892a3863320ecd5d269ca8f6a612.jpg

Ako som Ti už písal v SZ, tak ako v prípade kabíny 210 na začiatočníka veľmi dobrá robota, takže chválim, len tak ďalej.

pekna praca a ten prvý obrázok je z Nových Zámkov sa mi marí:)

Marí sa Ti dobre, Somatko, ide to dobre.:)

Back
Nahoře