Somatkova dielňa ( http://www.somat-msts.wbs.cz )

RE: Somatkova dielňa (www.train-sim.wbs.cz)

duuso napsal:
Marí sa Ti dobre, Somatko, ide to dobre.:)

No tak to sa mi asi preto mari lebo to tam dobre poznam :D nové zámky moj druhy domov..sorry za odbocenie od temy

Tak ďalšie DOKONČENÉ dielo:

ZSCS 751 062-8

dfc9f46897facde0c37dcefea39c65e7.jpg

Naposled editoval moderátor:

Výborná práca, gratulujem a ďakujem.

Vyzerá super, na základe takýchto modelov uvažujem o stavbe trate z Leopoldova do Nitry, tam to prevetráme................

Brzda uvažuješ perfektne :)
Táto trať by bola skvelá na prevetranie tých našich dízlov
Som určite za túto trať do budúcna ;-)

Naposled editoval moderátor:

brzda1 napsal:
Vyzerá super, na základe takýchto modelov uvažujem o stavbe trate z Leopoldova do Nitry, tam to prevetráme................
Uvažuješ správne :cool:, ja plánujem potiahnuť koľaje v projekte ŽSR130 zo Šurian do Nitry, podklady mám kompletné, už len video.To je vlastne taká novinka v trati aby bolo kde vetrať Zámocké 750,751 a 736.

Dovolim si par poznamok ku skinu. Praca to nie je zla,ma to vsak ale.... V prvom rade to najhlavnejsie, ace je zle exportovane, je v 32 bitocha skin je "flakaty".
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t201243_SFCAN178.jpg[/URL]
Vlavo povodne, vpravo preexportovane. Toto by az tak nevadilo, lebo nie je problem to preexportovat, co ma vsak viac mrzi, ze skin je hodne podexponovany. Hoci som fotky nevidel, ale vypada to tak, ze boli fotene za slnka a je to ztmavene. Takto masinka posobi ponuro a na neosvietenej strane v hre je to potom tmave az moc.
Este poznamocka, bolo by dobre doplnit readme. Tolko moj postreh;-)

Hekl338 napsal:
Dovolim si par poznamok ku skinu. Praca to nie je zla,ma to vsak ale.... V prvom rade to najhlavnejsie, ace je zle exportovane, je v 32 bitocha skin je "flakaty".
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t201243_SFCAN178.jpg[/URL]
Vlavo povodne, vpravo preexportovane. Toto by az tak nevadilo, lebo nie je problem to preexportovat, co ma vsak viac mrzi, ze skin je hodne podexponovany. Hoci som fotky nevidel, ale vypada to tak, ze boli fotene za slnka a je to ztmavene. Takto masinka posobi ponuro a na neosvietenej strane v hre je to potom tmave az moc.
Díky ale ako to mám exportovať nie v 32 bitoch??

Somatko napsal:
Hekl338 napsal:
Díky ale ako to mám exportovať nie v 32 bitoch??

Jednoduše přes Ace(Trans).

Ďakujem rada nad zlato,hneď to opravím a na webe potom môžete stiahnuť už opravenú...

Tome, vypadá to pěkně, ale opravil bych ten tmavý "střed" na střeše, takhle tmavé to v reálu není. Nebo jsi k tomu ještě nedošel? Jinak to vypadá moc pěkně... :cool:

Teda Somatko ty ses rozjel. Ještě zkontroluj prostředek rámu, kde je na screenu bílý proužek a jinak po dokončení to bude krásný přírůstek do simulátoru. A tenhle stroj zrovna potřebujeme na 240tku. Díky.

Veľmi pekná robota, Heme sa môže tešiť.Škoda že mi nevydal čas na dokončenie 754 049.Ale to je už iná vec.

Back
Nahoře