Aktivity Gajdma

Gajdma:však já po tobě taky nic nechcu a proti tvé osobě nic nemám,jenom nevím,proč tady prezentuješ screeny z pravděpodobně zajímavých aktivit,když si je stejně může zahrát jen několik vyjímečných,kteří něco na MSTS scéně znamenají.to je můj pohled na věc.jinak odplatu zvládáš,to jo :D ,no ale necháme to asi bejt. přeji úspěšnej Novej i novej MSTS rok.ladinek90

ladinek90 napsal:
Gajdma:však já po tobě taky nic nechcu a proti tvé osobě nic nemám,jenom nevím,proč tady prezentuješ screeny z pravděpodobně zajímavých aktivit,když si je stejně může zahrát jen několik vyjímečných,kteří něco na MSTS scéně znamenají.to je můj pohled na věc.jinak odplatu zvládáš,to jo :D ,no ale necháme to asi bejt. přeji úspěšnej Novej i novej MSTS rok.ladinek90
Promiň, ale snad se už nemusíme hádat ne, je rok 2010 a dokud mě nezklamete budou aktivity odemčeny, takže kdo chce, ať stahuje, protože dlouhý čas na to mít nebudete. A proč tady prezentuji screeny, no, moje aktivity má možnost stáhnout přes 20 lidí. No, takže stahujte, protože rychle měním rozhodnutí, takže je možné, že jej brzy změním.

Kubikula napsal:
Už si ho změnil?
Původně jsem to tak rychle nechtěl, ale naštval mě tu jeden člen, který hned na mě vyhrkl a ostře mě napadl, takže jsem opět přestal chuť dělat pro veřejnost. Hold musíte počkat, až to zase někdy zkusím.

Tak já nevím, zkus si třeba vzít, že většina aktivitářů tady dělá pro veřejnost a svoje aktivity prezentujou jako svoje dílo ostatním veřejně...:-)

Nechtěl jsem tu původně komentovat. Ale pokud Gajdma nechce prezentovat své aktivity pro širokou veřejnost, jen pro určitý okruh známých, je to jen jeho volba a nezbyde nikomu, než se této volbě podřídit. Nikomu nebrání napsat Gajdmovi SZ, či mejl a požádat jej o stažení. Mně osobně se tato cesta taky moc nelíbí, ale respektuji to.
S pozdravem Dan.:cool:

Mně se taky to zaheslování nechtělo, ale pokud mě jeden nejmenovaný uživatel napsal to, co napsal, tak nevím... Zkuste tedy hledat vinu v uživatelích a ne ve mně, věřte, že kdyby ti nejmenovaní uživatelé dostali rozum, pak by nebylo hesla třeba. Uklidníte-li se, nebude heslo. Je to poučení, třeba pro pana Pastrňáka, který mi napsal SZ, která nemá hlavu ani patu, aktivity nikdy neprojel, protože má zřejmě jen BP a 321, trať taky ne, ale on je to velký kritik, neposílám celou konverzaci, protože bych to asi všechno necenzuroval, takže posílám jen část.

W302 napsal:
Ty vole, opovaž se mi ještě jednou někdy napsat o slávě, tak přísahám na smrt celé mé rodiny že si udělám výlet do Ovy a rozkopu ti hubu mě nebude poroučet nějaký vymazlený, vyžraný fracek.

Jo, připadá Vám tohle jako poroučení, neposílám to celé, je to moc dlouhé, ale posílám tu část, ve které se zmiňuji o jeho "aktivitách" a ne o příspěvcích na fóru.

Gajdma napsal:
...jenže jsem se změnil aspoň já, takže tě nebudu dusit, je na tobě, jak se k tomu postavíš a zda začneš tvořit něco rozumného, nebo budeš tvořit příspěvky, které mi nejdou na rozum. Být tebou, poradím se s někým zkušenějším, který by tě to naučil. Pokud byses choval rozumně, mohl bych i já. Kontaktuj mne na mail Gajdacs.m@seznam.cz a já ti vysvětím aspoň nějaké základy, protože takhle si slávu neuděláš.

W302 napsal:
Hele kamarade, ale mě vubec nezajíma co pro MSTS děláš, jest-li si myslíš že tady vydáš nějakou přiblblou nerealnou trať a pár aktivit, tak že jsi sežral všechnu moudrost světa?? Až postavíš něco jako Martin Kašpárek či Zbyněk Šemora tak pak něco mluv! ...

A kvůli takovýchto případů je tam heslo...

Asi si tady dám oddych, někdy mě to tu vážně už připadá, že bych měl ustoupit. Já aktivity zase jednou zveřejním. Sice to byla na dlouho poslední aktivita, protože jsem se rozhodl, že už budu stavět pouze trať, a to jednu nenáročnou nádhernou Slovenskou lokálku. Někdo sice postavil přes 1000 km, ale mě se prostě lokálky líbí, takže si jí pěkně budu stavět. A pokud se to někomu nelíbí a stále chce tvrdit, že pokud trať nemá 1000 km, je to na h***o, tak je to jeho chyba, ať nestahuje, ale když jsem si to ani nestáhl, nemohu přeci kritizovat.

Názor, ať si už každý udělá sám a pošle mi ho důvěrně přes SZ a nezasírá vlákno.

Tímto prosím moderátory o zamknutí vlákna, nemá to cenu. Až bude čas, požádám zase o odemknutí, bude to ale asi za nějakou dobu, až se to tu uklidní.

Na mně tu už vážně všechno padá, připadám si, jak kdyby na mně za chvíli mělo spadnou úplně všechny problémy, asi sem nebudu chodit.

S pozdravem Marek.

Na jedu stranu Tě Marku chápu, že tohle člověka otráví. Na druhou když na Tebe v Tvém věku vše padá kvůli těm žabomyším válkám zde na fóru, tak to hochu nevím, co si počneš, až budeš dospělák a začnou se na Tebe hrnout mnohem větší starosti.
A pokud jde o "umělecké" projevy některých dárečků, hoď to za hlavu. To je daň za anonymitu internetu. A věř, že vím, o čem mluvím, MSTS není jediná moje aktivita, spojená s intenetem a diskuzemi. Přečti si někdy komentáře na Novinkách.cz, ať vidíš, co jsou lidé schopni zplodit za texty, když jsou skryti za anonymitu sítě.
Honza U.

No tak já myslím, že tvoje hodnocení +10 mluví za vše...:PJestli si pak necháš kazit náladu jedním jedincem je už tvoje škoda... Možná bys to měl chytit za opačnej konec a pořádně se s ním vypořádat a nenechat se jenom tak rozhodit... To s tím rozkopáním držky už vůbec nemyslel vážně:D, pak nechápu co tady dělá...No jak chceš, je to tvoje volba...Přeju ti hodně trpělivosti a hlavně se nenech otrávit od další práce... Kdyby na české scéně byly jen tratě p. Šemory a Martina tak by to stálo za mák...Ono je potřeba někde prohánět páry a motoráky...:-)...Takže já si určitě vážím takových autorů jako jsi ty a spousta dalších co ,,sežrali všechnu moudrost světa" :-D

Honza napsal:
Na jedu stranu Tě Marku chápu, že tohle člověka otráví. Na druhou když na Tebe v Tvém věku vše padá kvůli těm žabomyším válkám zde na fóru, tak to hochu nevím, co si počneš, až budeš dospělák a začnou se na Tebe hrnout mnohem větší starosti.
A pokud jde o "umělecké" projevy některých dárečků, hoď to za hlavu. To je daň za anonymitu internetu. A věř, že vím, o čem mluvím, MSTS není jediná moje aktivita, spojená s intenetem a diskuzemi. Přečti si někdy komentáře na Novinkách.cz, ať vidíš, co jsou lidé schopni zplodit za texty, když jsou skryti za anonymitu sítě.
Honza U.

přesně tak, když nikdo neví kdo to je tak jsou na koni a když by měl odkrýt anonymitu, tak mají ,,v gaťach naděláno´´

Po 3 měsících oživím toto vlákno připravovanou aktivitou "Nostalgický výletní vláček", během mých jarních prázdnin poputuje k testerům a později k veřejnému vydání.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr331294_train2009111910182964.jpg
ebbead0a2b033b521d67f161d38dd395.jpg

A zde video: http://www.youtube.com/watch?v=AiUWFpg2hJQ

V soupravě jsem na připomínky udělal nějaké změny, tak si toho moc nevšímejte, ale jinak je v podstatě hotovo.

Naposled editoval moderátor:
Chystaných aktivit je dost, ale vzhledem k tomu, že jsem se více věnoval stavbě trati, neměl jsem na ně dost čas, ale v blízké době plánuji vydání těchto 2:

R 335 Skalnica
V této aktivitě se svezete s polskou ED72 ze Zwardoně do Žiliny, tak jako v reálu vás čeká výluka mezi Kysuckým Novým Mestem a Žilinou, kde probíhá koridorizace. Zastavujete ve všech stanicích a zastávkách.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr436781_skaliteED72.jpg

Slavnosti Pernštejnského panství 2010 - Sp 1825
V této misi pro změnu pojedete s parní trakcí, konkrétně se šlechtičnou 475.196, se kterou pojedete z Havlíčkova Brodu do Nedvědice, v Nedvědici se setkáte se druhou šlechtičnou 475.101, poděkování patří speciálně Lukáši Maturovi za dodání řazení, Marku Peterkovi za pomoc s především sestavením nákladních souprav a všem, kteří tam byli se mnou (Jiřík.TK, Deterio a 2 výše zmiňovaní) a fotili a nemusel jsem jet sám.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr436787_HavlBrodSPP.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr436786_nmnmSPP.jpg
Zapomněl jsem uvést tratě, takže první aktivita samozřejmě pro trať 321, a druhá pro BP, vydání snad brzy, obě jsou skoro hotovy.

Naposled editoval moderátor:
bastard napsal:
Ahoj na tu Skalnici se těším,kdy ji zhruba plánuješ vydat?

Gajdma napsal:
..., vydání snad brzy, obě jsou skoro hotovy.

Snad brzy může znamenat 2 dny, ale taky 2 týdny, záleží na tom, jaký budu mít čas, chuť a prostor na dodělání. Takže někde mezi těmi 2 možnostmi. ;)

Pánové, "více" místní než já, chci se zeptat, nemáte někdo SJŘ k vlaku Sp 1630 (307, 310), k Sp 1622 (301) jsem něco našel doma v knihovně, ale já bych potřeboval ten Sp 1630 GVD 2007/2008.

Jinak abych tu neměl jen prosbu, tak tady 2 krásné screeny od Martina Pošváře "blažováka", bohužel, aktivita "Sp 1825" vyjde v nejbližší době až se doladí několik nedostatků, ale na "R 335 Skalnica" si ještě chvíli počkáte. Kdoví jestli vůbec bude, říkám to na rovinu. Nějak elektriky ani nemusím a navíc je pěkně a nechce se mi sedět doma (dnes je ale tak, že nevyjdu ven). Navíc řeším pár problémů v Čadci a někteří ví, že netvořím jen aktivity, ale taky jednu nádhernou lokálku na severním Slovensku. K tomu všemu je mezi Krásnem n. Kysucou a Kysuckým Novým Mestem už koridor a mezi KNM a ZA se staví, tak by to bylo trošičku zvláštní. Spíš někdy aktivitu ze staršího GVD, někdy (!!) přeci jen SOŠ, je hold SOŠ, a jak jsem tam viděl ty fandy železnice, tak si myslím, že se diskuze o železnici protáhne i do školy, možná i po škole, jako třeba jak jsem některé jedince potkával na příjímacím řízení ČéDés a o 2 měsíce na Czech Raildays, takže někdy jindy, tak o Vánočních prázdninách :D

No, tak jsem se zakecal o dopravních školách, ale k železnici to taky patří a tady obrázky Martina Blažováka (moc děkuji za test a za obrázky):
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t445866_16.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t445867_29.jpg[/URL]

Back
Nahoře