Mně se taky to zaheslování nechtělo, ale pokud mě jeden nejmenovaný uživatel napsal to, co napsal, tak nevím... Zkuste tedy hledat vinu v uživatelích a ne ve mně, věřte, že kdyby ti nejmenovaní uživatelé dostali rozum, pak by nebylo hesla třeba. Uklidníte-li se, nebude heslo. Je to poučení, třeba pro pana Pastrňáka, který mi napsal SZ, která nemá hlavu ani patu, aktivity nikdy neprojel, protože má zřejmě jen BP a 321, trať taky ne, ale on je to velký kritik, neposílám celou konverzaci, protože bych to asi všechno necenzuroval, takže posílám jen část.
W302 napsal:
Ty vole, opovaž se mi ještě jednou někdy napsat o slávě, tak přísahám na smrt celé mé rodiny že si udělám výlet do Ovy a rozkopu ti hubu mě nebude poroučet nějaký vymazlený, vyžraný fracek.
Jo, připadá Vám tohle jako poroučení, neposílám to celé, je to moc dlouhé, ale posílám tu část, ve které se zmiňuji o jeho "aktivitách" a ne o příspěvcích na fóru.
Gajdma napsal:
...jenže jsem se změnil aspoň já, takže tě nebudu dusit, je na tobě, jak se k tomu postavíš a zda začneš tvořit něco rozumného, nebo budeš tvořit příspěvky, které mi nejdou na rozum. Být tebou, poradím se s někým zkušenějším, který by tě to naučil. Pokud byses choval rozumně, mohl bych i já. Kontaktuj mne na mail Gajdacs.m@seznam.cz a já ti vysvětím aspoň nějaké základy, protože takhle si slávu neuděláš.
W302 napsal:
Hele kamarade, ale mě vubec nezajíma co pro MSTS děláš, jest-li si myslíš že tady vydáš nějakou přiblblou nerealnou trať a pár aktivit, tak že jsi sežral všechnu moudrost světa?? Až postavíš něco jako Martin Kašpárek či Zbyněk Šemora tak pak něco mluv! ...
A kvůli takovýchto případů je tam heslo...
Asi si tady dám oddych, někdy mě to tu vážně už připadá, že bych měl ustoupit. Já aktivity zase jednou zveřejním. Sice to byla na dlouho poslední aktivita, protože jsem se rozhodl, že už budu stavět pouze trať, a to jednu nenáročnou nádhernou Slovenskou lokálku. Někdo sice postavil přes 1000 km, ale mě se prostě lokálky líbí, takže si jí pěkně budu stavět. A pokud se to někomu nelíbí a stále chce tvrdit, že pokud trať nemá 1000 km, je to na h***o, tak je to jeho chyba, ať nestahuje, ale když jsem si to ani nestáhl, nemohu přeci kritizovat.
Názor, ať si už každý udělá sám a pošle mi ho důvěrně přes SZ a nezasírá vlákno.
Tímto prosím moderátory o zamknutí vlákna, nemá to cenu. Až bude čas, požádám zase o odemknutí, bude to ale asi za nějakou dobu, až se to tu uklidní.
Na mně tu už vážně všechno padá, připadám si, jak kdyby na mně za chvíli mělo spadnou úplně všechny problémy, asi sem nebudu chodit.
S pozdravem Marek.