Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj Jacku, to jsou Brejlouni skin od Pikka na model p. Starého, co byly u F. Havla. Mám celý donwload z těchto stránek a jseště bych chtěl vyjednat jednu a to v nátěru se žlutým pruhem r. 1987-89 od Duusa, ale ještě jsem se nedostal ani k tomu opravit eng.Jacek napsal:Jak jsem právě zjistil, u JiříkaTK je ke stažení balík hned 6 brejlovců, trojkových i čtyřkových, se závěskami i správnými tabulkami. Akorát download ze simtrains zatím nefunguje.
Ahoj Duuso.duuso napsal:Dane, pri tejto príležitosti som s nostalgiou zahliadol do archívu mojich prvých prác pre MSTS a skoro mi zabehlo...no ja neviem, ako nie je problém, kľudne sprav release trebárs tej 754 003 ale jednak je to starý model a nekvalitné textúry a hlavne amatérska robota hodná doby vzniku, teraz sme niekde inde, navrhol by som ako Hekl nadhodil-keď tak zobrať do rúk nádherný skin ČD 754 066 a upraviť ho do doby ČSD a máte kvalitnú vec, ale 4.003...no neviem ale ak veľmi chceš tak prosím.
Carlos napsal:Snad bude někdo schopen potvrdit Mé zdání? Je Trojka no této fotografii http://www.prototypy.cz/rady/753/obr/753167a.jpg opravdu oranžová?
Čouda napsal:...Dominiku, neplácejte s dědou blbosti. Je to prostě červeň višňová....
Dominik napsal:Čouda napsal:...Dominiku, neplácejte s dědou blbosti. Je to prostě červeň višňová....
Myslíš, že autor stránek Prototypy.cz bude vědomě vkládat fotografii stroje v nikdy neexistujícím nátěru? Nebudu se hádat. Mohlo se jednat o výrobní nátěr, než mašina dostala "ten svůj".
Dominik napsal:... Mohlo se jednat o výrobní nátěr, než mašina dostala "ten svůj". ...
Pikku napsal:...ta krasavice na dalším snímku není prototypová T478.1002 ve výrobním nátěru, nýbrž nějaká sériovka v nátěru, který má výše uvedený napodobit...