ČD 057

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku

Vrbam

Pomocník strojvedoucího
ČD se rozhodli zrekonstruovat vagony řady Btn na novou řadu Bbhrtn 057.
Vůz může dopravovat osoby na invalidním vozíku, kočárky a kola.
Dále může dopravovat osoby se sníženou pohyblivostí a orientací.

Proto držím náskok a vagon jsem již vymodeloval dopředu.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vrbam.ic.cz/ostatni/057.jpg

Ona bude nějaká 857čka. Snad se BTN rekonstruujou v Šumperku na 054.2 Bdtn. A viděl někdo už klasický os vagón jako řídící vůz pro elektriku, tu si CD také objednal.

alcapone napsal:
Ona bude nějaká 857čka. Snad se BTN rekonstruujou v Šumperku na 054.2 Bdtn. A viděl někdo už klasický os vagón jako řídící vůz pro elektriku, tu si CD také objednal.
KOS Krnov, stačí těhotný velbloud jako vložák víc nepotřebuješ, pro 460 bude snad 961 z 060 a pak jsou plány reko nějakých Bt nebo Bdt pro 361 (reko 163)

Dnes přínáším vysvětlení:
Vůz řady 057 je můj vlastní výmysl. Čili nic takového se nepřipravuje.

A teď se přiznejte, kdo se nechal nachytat.

PS: T. tak už víš, proč jsem ti neposlal žádné materiály.

Naposled editoval moderátor:
Nic proti tomu nemám, je to celkem i dost pěkné, ale ten čas bych raději strávil překopávkou 714tky...

heme napsal:
Nic proti tomu nemám, je to celkem i dost pěkné, ale ten čas bych raději strávil překopávkou 714tky...

Kebyže len 714 ...

Kodl napsal:
je to sice výmysl ale ne tak nerealný ČD by se mohlo nechat inspirovat
Jak zde bylo napsáno, tak už je to velký zásah do konstrukce a vagon by se mohl zlomit.

Robo: Njn prudiči 714 ať si udělá někdo jiný

Vrbam napsal:
PS: T. tak už víš, proč jsem ti neposlal žádné materiály.

No však já prolezl celý net a když nic nedorazilo tak jsem to i tak bral,že půjde o nějakou vymyšlenou hračku.Ale jako nápad to není zlé.

Až tenhle výtvor uvidí odpovědní pracovníci ČD tak tady do roka máte "náhodou" zpracovaný nízkopodlažní vůz dle předpisů EU

To není vše, ještě mám v zásobě nějaké další připravované fikce.

To ak by som niekoho načapal, žeby používal fiktívne vozidlá v aktivitách, musel by som ho asi virtuálne vyfackať :lol: .

Back
Nahoře