Aktivity - strojvedoucí Honza

zdravím Honzo,
jel jsem tu Vaši aktivitu "ranní MOs" z Klatov do Rudy, vyjel z depa, najel na soupravu a od toho momentu se nic neděje, žádná hláška, Jediné co - bylo nachystáno na posun, tak jsem to zkusil, dojel na janovské zhlaví a jel zpět ( protože jinak bych projel "stůj" ) a vrátil jsem se nazpět do stanice na stejné nástupiště. Prosím jen o radu ( nakopnutí ) co dál. Děkuju

Pokud nejsou v aktivitě hlášky, např. o posunu či o opožděném odjezdu ze stanice, tak je to špatné. Hráč potom neví, co má dělat. Jestli v této aktivitě jsou, tak můj příspěvek berte prosím všeobecně.

blažovák napsal:
zdravím Honzo,
jel jsem tu Vaši aktivitu "ranní MOs" z Klatov do Rudy, vyjel z depa, najel na soupravu a od toho momentu se nic neděje, žádná hláška, Jediné co - bylo nachystáno na posun, tak jsem to zkusil, dojel na janovské zhlaví a jel zpět ( protože jinak bych projel "stůj" ) a vrátil jsem se nazpět do stanice na stejné nástupiště. Prosím jen o radu ( nakopnutí ) co dál. Děkuju

Sice nejsem autorem aktivity, ale mám ji už projetou, takže si dovolím odpovědět za tvůrce. Po připojení soupravy vyčkejte na čas cca 04:34 hod, kdy se nasvítí na odjezd. Autora aktivity jsem na chybějící hlášku v Klatovech upozornil a v současné době je na mých stránkách ke stažení opravená verze aktivity kde by toto mělo být ošetřeno.

Dobrý den.

K mojí aktivitě MOs 7540. Dodělal jsem chybějící hlášky před odjezdem a teď by to mělo být O.K. prosím, napište mi na adresu jhonig@seznam.cz a já vám ihned obratem pošlu upravenou aktivitu. Omlouvám se ještě jednou za vzniklý nedostatek.

Honza

Chtěl bych poděkovat svému jmenovci za dvě perfektní aktivity. Jsem jimi přímo nadšen. Uděluji mu bod za perfektně provedené aktivity.

Back
Nahoře