Turnusy, obehy a GVD

Zdravím,
nemáte někdo GVD 1991/1992? Zajímalo by mě totiž jak jezdil a jaký měl časy rychlík 620/621 Excelsior. Nikde ho nemůžu najít.

Tak jsem se pustil do zcela nové aktivity ze současnosti, a to rychlík 871 Punkva. Zajímalo by mě jestli souprava pro vlak odněkud přijede. Na ŽP jsem nic takového nenašel.

Přijede R 864, odpojí se 2 B ze předu a 1 A ze zadu a za 2 hod jede do Brna jako 871 tam se přečíslí na 901 a pokračuje do Jeseníku

druhy den jako 900 z Jeseníku do Brna a z Brna jako 870 do P-S. Dal jen tipuju obrat na R 875 a z Brna 973 do Šumperka.

Pre tvorcov aktivít niečo z GVD 2011, bude sa dopĺňať:
Kód:
http://passion.yw.sk/gvd/2011/

Na jistém železničním fóru byl uveřejněn odkaz na pomůcky GVD 2011 (nejsou úplné, chybí cargo). Pokud bude vadit zveřejnění toho odkazu zde, tak prosím o smazaní.
http://www.iwan.eu07.pl/jw/2011/

Nemohl by mi někdo poslat na mail pomůcku "plán řadění nákladních vlaků" a "plán vlakotvorby" pro GVD 2010/2011 ? Mail je tttemelin@centrum.cz
Taky bych se nezlobil kdyby se našly oběhy HDV pro GVD 2006/2007.

Ahojte!mám prosbu,nedávno sem jel vlakem z Prahy na Moravu a v Olomoci sem videl,že se střídali fírové!Věděl by někdo jestli pražští fírové vozí vlaky z Prahy na východ pouze do té Olomoce a dále to vozí moraváci a nebo to byla jen nějaká mimořádnost??děkuji předem za odpověď. Honza

Pražští fírové se v Olomouc vůbec nestřídají. V Olomouci se střídají jenom fírové z DKV Olomouc a to u vlaků 621, 703, 624, 525, 623, 628, 527 a 708.

Ondra.H napsal:
Pražští fírové se v Olomouc vůbec nestřídají. V Olomouci se střídají jenom fírové z DKV Olomouc a to u vlaků 621, 703, 624, 525, 623, 628, 527 a 708.

Ok,díky!sem jel tou 621, tak proto se střídali!dík a čau

manazer502503 napsal:
Ahojte!mám prosbu,nedávno sem jel vlakem z Prahy na Moravu a v Olomoci sem videl,že se střídali fírové!Věděl by někdo jestli pražští fírové vozí vlaky z Prahy na východ pouze do té Olomoce a dále to vozí moraváci a nebo to byla jen nějaká mimořádnost??děkuji předem za odpověď. Honza
Stojvedoucí DKV Praha jezdí nejdále na východ do stanice Žilina.

Zdravím,
měl bych prosbu na znalce oběhů HDV. V Bohumíně se během 14-dnů cca.čtyřikrát objevil stroj ČD 363 033 a tak jsem se chtěl optat,jestli je zařazen do nějakého pevně stanoveného oběhu.
Viděl jsem ho v Bohumíně vždy ve 14:30 hod. postávat ve šturcu u peronu 1a s tím,že kolem 14:45 hod. jej osedlal fíra a kolem 14:55 hod. s ním už popojížděl. Podle mě se tedy chystal najet na soupravu nějakého "brňáku",ale jistotu nemám.
Jde mi především o to,s čím do Bohumína přijíždí a s čím odjíždí.

A důvod ? Tak ten je jasný - myslím,že tento stroj stojí za nafocení. ;)

Předem děkuji za pomoc.

David
Ještě upřesním o jaký že to kousek jde ...

http://www.konting.cz/files/foto_7.jpg

Naposled editoval moderátor:
Mám velkou prosbu. Teď tvořím Excelsiora a chci se zeptat. Jak to je s náklady na Štrbské rampě? Kdy a kde se využívají postrky?

Zdravím chlapi.
Dal bych ruku do ohně za to, že sem někdo dával odkaz na aktuální SJŘ/NJŘ...
Nemůžu to sakra najít, mohl by mi to prosím někdo najít (přes SZ).
Díky moc

Back
Nahoře